Icerige atla
Extraloob

14 Şubatta Ne Yapsak?

· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Beyler 14 Şubat yaklaştı malum sevgilisi olanlar bi hediye telaşı içinde olacaklardır. Hem hediye hem 14 Şubatta sevgiliyle dolaşmalar falan filan derken pahalıya patlayan bi hafta olucak ama bu 14 Şubatta sevgilimizle ne yapsak şahsen ben karar veremedim bi alışveriş merkezinde sinema, yemek, takılmaca en kötü ihtimal gibi duruyor. Onun dışında neler yapılabilir ve hediye ne alınabilir hepimiz danışalım istedim lütfen sapık fikirleri olanlar topice uğramasın düzenli ilişkisi olup güzel şeyler konuşacak olanlarla tartışalım :)
21 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
ben hediyeme karar verdim.ayicikli terlik alcam 😄
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
ben hediyeme karar verdim.ayicikli terlik alcam :D

Bro ben yılbaşında ayıcık almıştım şimdi daha farklı bişeyler almam lazım 😊 Anlamlı bişeyler arıyorum 😊
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
benim sevgilim yok ama olsa yıllanmış şarap çok güzel bir hediye olabilirdi.
B
BthnCvk ⭐ 16y
Öncelikle çok güzel ve gerekli konu açtığın için sana çok teşekkür ediyorum. 😄 Sevgilime nasıl bir hediye almalıyım sizce para mühim değil ama çok etkileyici bişey olmalı.Ben karar veremedim sizden yardım istiyorum 😊

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Öncelikle çok güzel ve gerekli konu açtığın için sana çok teşekkür ediyorum. 😄 Sevgilime nasıl bir hediye almalıyım sizce para mühim değil ama çok etkileyici bişey olmalı.Ben karar veremedim sizden yardım istiyorum 😊

para mühim değil ve çok etkilensin istiyosan, böyle bişey etkiler bence 🤤
Spoiler
Vanity
Vanity ⭐ 16y
ne berbat bi ay bu şubat ya sürüyle doğum günü birde bu olay. ne alsam karar veremiyorum.

T

Spoiler

biz de abarttık ama çikolatasını abarttık makara:
B
BthnCvk ⭐ 16y

Spoiler

Bro 18 yaşındayım daha yaşıma uygun bişeyler olsa daha iyi olur 😄

U
Uprising ⭐ 19y
Evine gül yollayın 😄
A
Avasin ⭐ 17y
Teklif etmeyi düşünen yok mudur ki 14 şubatta 😊
M
Metamorph ⭐ 19y
Teklif etmeyi düşünen yok mudur ki 14 şubatta :)

varmış demek ki ^^
A
Avasin ⭐ 17y
Teklif etmeyi düşünen yok mudur ki 14 şubatta :)

varmış demek ki ^^

Daha lise çağlarımda denemiştim.
.NET
.NET ⭐ 19y
Bence kendiniz icin degerli olan bir seyi verin güzel gözüksün yeter. Maddiyatı ne kadar oldugu önemli olmaz. Tabi konudaki düzenli iliski ibaresine göre yazıyorum 😊 Benim 20 aylık bir iliskim var ilk aldıgım ve özenle sakladıgım gitarımı verecegim.
http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak ... y-39719040

Vay arkadas gitar yaslandıkca degerlenmis fiyata bakar mısın 😄

Yanında da diger konuda birisi söylemisti cok bayat belki ama kız arkadasımın Kinder Surprise hastalıgı var her bulustugumuzda alıyorum bir tane ona. İcine altın ve üstüne pembe altın kaplama aldıgım küpeleri koyacagım Kinder Surprise'ın. Mekan konusunda kararsızım
[F New]Solo Gitarist
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bence kendiniz icin degerli olan bir seyi verin güzel gözüksün yeter. Maddiyatı ne kadar oldugu önemli olmaz. Tabi konudaki düzenli iliski ibaresine göre yazıyorum 😊 Benim 20 aylık bir iliskim var ilk aldıgım ve özenle sakladıgım gitarımı verecegim.
http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak ... y-39719040

Vay arkadas gitar yaslandıkca degerlenmis fiyata bakar mısın 😄

Yanında da diger konuda birisi söylemisti cok bayat belki ama kız arkadasımın Kinder Surprise hastalıgı var her bulustugumuzda alıyorum bir tane ona. İcine altın ve üstüne pembe altın kaplama aldıgım küpeleri koyacagım Kinder Surprise'ın. Mekan konusunda kararsızım

knk isim vermeden konuşim kız arkadaşın istemezse "ay bu gitar ne napcam bunu ıyk" falan derse bana verebilirsin teller gitti benimkinin 😁 😁 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
.NET
.NET ⭐ 19y
ahasfdgsdh
[F New]Solo Gitarist
F
Benım sevgilim yok. Olsaydı onla guzel bir yemeye cıkardım.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Benım sevgilim yok. Olsaydı onla guzel bir yemeye cıkardım.

üzülme gardaş bizim de olur 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: