İşte zamlı Sigara Fiyatları 2011
tekel 2000 kırmızı kısa 6,50 TL
samsun 216 kısa 6,50 TL
maltepe kısa 6,20 TL
viceroy ruby 6,50 TL
kent sonic white 9 TL
marlboro kısa 10 TL
lm kısa adet 6,50 TL
parliament kısa 10 TL
muratti light kısa 7,50 TL
chesterfield kısa 8 TL
lark ksb kısa 6,50 TL
lark 100 uzun 6,50 TL
lark blue rec kısa 6,50 TL
marlboro kısa gold 9 TL
bond street kısa blue 6,50 TL
muratti line 7,50 TL
marlboro black kısa 10 TL
marlboro menthol kısa 10 TL
lark blue uzun 6,50 TL
winston box,softilight 7,50 TL
14 Ekim Tekel Ürünlerine Zam / Güncel Sigara Fiyatları
· 57 Yanıt · 5.8K görüntüleme 0 okuyor
57 Yanıt
bu zami yapanin Allah BELASINI VERSIN..!
Fiyatlari gordum var ya sinirden elim ayagim titriyo summer2: summer2: summer2:
bu zami yapanin Allah BELASINI VERSIN..!
%6 zam geleceği söyleniyordu.Bu listenin doğruluk payı nedir bilmiyorum bende alıntı yaptım.
Liste doğru olabilir bir gazetede bunu okumuştum. sigara da %63'ten %69'a çıkarıldı.
daha da artsın insanlar kendini zehirlemekten ne zevk alır bilmem bence bu yapılan insanlara zarar degil yarar saglar 😊 belkide bu zamn ile 1-2 yıl fazla yaşar insanlar 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
Fiyatlar doğru arkadaşım bakkal p.tesi'den itibaren uygulanabilir.

daha da artsın insanlar kendini zehirlemekten ne zevk alır bilmem bence bu yapılan insanlara zarar degil yarar saglar 😊 belkide bu zamn ile 1-2 yıl fazla yaşar insanlar :)
kardeşim şakamısın ? sigaradan %78 vergi alınıyor bu vergi olmasa nasıl kalkınacak bu memleket.
Fiyatlar doğru arkadaşım bakkal p.tesi'den itibaren uygulanabilir.
yuh be mavi lark 7,50 olmuş :S
fiyatlar doğruysa gerçekten ayvayı yedik zaten günlük 5tl harclık alıyorum.2 günde bir sigara alıyorum 😢
daha da artsın insanlar kendini zehirlemekten ne zevk alır bilmem bence bu yapılan insanlara zarar degil yarar saglar 😊 belkide bu zamn ile 1-2 yıl fazla yaşar insanlar :)
kardeşim şakamısın ? sigaradan %78 vergi alınıyor bu vergi olmasa nasıl kalkınacak bu memleket.
bu kalkınmada vatandaşım zarar görüyorsa bırak kalkınmasın insanlarımızdan önemlimi 😊
bu kalkınmada vatandaşım zarar görüyorsa bırak kalkınmasın insanlarımızdan önemlimi :)
haklısın ama bağımlılar için kötü bir zam.gene keyfini devlet sürecek.
her zaman oldugu gibi 🤝 bir yerden cıkan eksikigi başka bi şeyle tamamlamaya çalışıyolar hep yaptıkları gibi 🎭
afedersiniz ama ******* ben boyle devlete.kendi sagligimi kendim dusunecek kadar aklim yerinde.
ayrica vergilerinde cani cehenneme.bunca verginin hicbiri bize geri donmuyo.
her zaman oldugu gibi 🤝 bir yerden cıkan eksikigi başka bi şeyle tamamlamaya çalışıyolar hep yaptıkları gibi 🎭
ama bu yapılırmı aldığım harclık 5 lira yav 7,50 olmul içtiğim sigara önceden 4,50 idi surprised1
Nina Ricci
⭐ 17y
Çözüm bol ya çakma winston malboro alacaksın ya da saracaksın olay bu neutral1

Çözüm bol ya çakma winston malboro alacaksın ya da saracaksın olay bu neutral1
Rus winstonu içicez artık , 3,50tl [horny21
Artirsinlar Bakalim Sigarayi Daha Cok Icmeye Baslicak Millet
tütüncüler kazanacak

fiyatlar dogru degil sanırım sigarada &63 olan ÖTV %69 oldu %6 lık bir artış bukadar etkilemez. 1saat önce winston box aldım 5.5 TLye. 7.5TL olacagını bilen adam niye hala 5.5a satsın ki? zannımca 50kr-1lira arası bir artış olacak.
T
Tony Montana
⭐ 18y
Bunlar yalan 😉
şimdi 4,50 den mavi lark aldım daha gelmemiş zam 😄
Ahahahahah nasıl güldüm anlatamam, abime sigara fiyatlarına zam gelmiş dedim, oku bakıyım dedi " L&M 7.25 " dedim, haykırışlarını duymak istemezsiniz. Ahahaha nasıl gülüyorum yaa süppo oldu bu 💃 makara: makara: makara: 🤘 🙏 ❤️
Spoiler
Biz uyurken, yine zamımıza koymuşlar biggrint1
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap