-Resim Silinmiş.[/
-Resim Silinmiş.
4 günden beri kesmiyordum:)
13.Lord Kill MFC
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Tebrikler dün aksam bende gittim ama benim bende önce bi inci vardı orada ben biraz gec kaldım Evil or Very Mad bu aksam kesecez ins Twisted Evil
Tebrikler.. !
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
tebrikler ilk resim fantastic olmuş
Tebrikler dün aksam bende gittim ama benim bende önce bi inci vardı orada ben biraz gec kaldım Evil or Very Mad bu aksam kesecez ins Twisted Evil
Tskler
ins kesersin .Gelirim yardıma:D
Tebrikler.. !
tskler
tbr hmm
bu adamda bide sun bow olcak Allah korusun Mr. Green tebrikler bende bayadır girmiom ark girio
Devamını bekleriz.Nice 13 lere Wink extraokk
bu adamda bide sun bow olcak Allah korusun Mr. Green tebrikler bende bayadır girmiom ark girio
Tskler Slayer...
Saolasın darısı sizin basınıza...Bu arada Greece de charım vardı belki hatırlarsın...FHBergkmpTR Glaiver (69)
Saolasın darısı sizin basınıza...Bu arada Greece de charım vardı belki hatırlarsın...FHBergkmpTR Glaiver (69)
Biliyorum.Sen de beni tanırsın az çok.Ben fazla server gezmem,arkadaşlarım çağırıyorlar ama artık oyundaki gereksiz sataşmalar ve Kuwait'in hazır oluşturulmuş sunlu charları geldikçe soğudum.Yeni serverde seviyeli bi kadro ile başlayabilirim.
Tskler
ins kesersin .Gelirim yardıma:D
Tek basıma kerimde bi bula bilsem ama gel kim keserse artık aksam pm at konusalım istersen
tebrikler FaTi Wink
bow rulezzz diyprum başka birşey demiyorum 2 yıldan beri bow char açıyorum son 80 skkilleriyle beraber mükemmel oldu zaten 7 gapla 80 lv 0 gap full int nukerden lord yarkan alabiliyosan işte o char sana zevk verir extrabeer
tebrikelr mfc
tebrikelr mfc
tebrikler kardeşim
tebrikler FaTi Wink
tsklr kardesim
Bak az kaldı yakalıcam seni Mr. Green
38 lvl le bile kestim Twisted Evil
Tebrikler... extraokk
38 lvl le bile kestim Twisted Evil
Tebrikler... extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap