1.315 ten 320 ye olanda sorun var bakıyorum şimdi
1.336 Patch ve Önceki Patchler [Hata Alanlar İçin]
· 61 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
1.336 Patch ve Önceki Patchler [Hata Alanlar İçin]
Silkroad'ın bugün yaptığı güncellemeden sonra patch olaylarında bir çok karışıklık oldu.Size teker teker link olarak sunacağım bende.Önceden uyarayım , patchi kurmadan önce her hangi bir update yapmayın.
1-330 - 1.332 >> 1.333 (Son Patch)
Bu patch ile sorunsuz olarak oyuna giriş yapabilirsiniz , her hangi bir güncelleme yapmadıysanız veya hata almadıysanız bu patchi indirip kurmanız yeterlidir. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
1.315 >> 1.320 (Hata alanlar için)
Bu patch eğer oyunda her hangi bir hata aldıysanız ve tekrardan kurduysanız yüklemeniz gerekli olan patch. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
1.321 >> 1.329 (Hata alanlar için)
Bu patch eğer oyunda her hangi bir hata aldıysanız ve tekrardan kurduysanız yüklemeniz gerekli olan patch. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Saygılarımızla ;
Silkroad'ın bugün yaptığı güncellemeden sonra patch olaylarında bir çok karışıklık oldu.Size teker teker link olarak sunacağım bende.Önceden uyarayım , patchi kurmadan önce her hangi bir update yapmayın.
1-330 - 1.332 >> 1.333 (Son Patch)
Bu patch ile sorunsuz olarak oyuna giriş yapabilirsiniz , her hangi bir güncelleme yapmadıysanız veya hata almadıysanız bu patchi indirip kurmanız yeterlidir. Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
1.315 >> 1.320 (Hata alanlar için)
1.321 >> 1.329 (Hata alanlar için)
Saygılarımızla ;
konuyu bununla değiştirip global yapmamda bir sakınca var mı ?
Yok tabiki Kemalist .
1.315 te sorun var onu yeniden yüklemeyi deniyorum
1.315 te sorun var onu yeniden yüklemeyi deniyorum
Yükledim hacım , global yaptım bu arada.
Teşeküürler Kemalist
1.315 >> 1.320 bu dosyada hata var rar olarak inmiyo bu açamıyorum
son launcher i upload edebilir misiniz
1.315 >> 1.320 bu dosyada hata var rar olarak inmiyo bu açamıyorum
Hata düzeltildi kardeşim .Kemalist düzeltti . Yeni linkler ilk sayfada ekli oradan tıkladığında sorun olmayacak ...
M
mahsum2112
⭐ 17y
SOn Patch İnndiremiyorum :S SAyfa acıLmıyor...
M
mahsum2112
⭐ 17y
🍺 🍺 SOn Patch İnndiremiyorum :S SAyfa acıLmıyor...
arkadaslar oyun bitti bence maglar dusurulmus flana filam tamam yeter artık 😄 oyun bitti satın yada deletleyin bırakın bunu 15 çar açan bir adam olarak soyluyorum 1000tl de para bu eventte harcadım oyun öldü tez elden golda cevirip goldları eritin tl ile yada carları satın
en alttaki link indir diyince sayfa goruntulenmiyor bir kontrol etsen çok iyi olacak bu patcvhler lazım bana bir zahmet pls.
M
mahsum2112
⭐ 17y
inmiyoRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:S 🙏
tamam şimdi iniyor 😊
Full client uploadı varmı arkadaslar siteden cok yavas iniyo 8 bit olmasına ragmen.
silkroad.exe yi upload edermisin kardeşim
kardesim oyuna giremiyoruz napıcaz anlamadım ben pach yüklemedim exeye bastığımda otomatik oyun pach yükledi
Yardımlar için teşekkürler.
Dosya.tc ye yüklediğiniz link açılmıyor başka sunucuya yükleyebilirmisiniz lütfen.
Dosya.tc ye yüklediğiniz link açılmıyor başka sunucuya yükleyebilirmisiniz lütfen.
Hocam konu için öncelikle çok teşekkürler aksam 7 ten beri hata verıor 1.329 da takılı kaldı sonunda sayende sorunu hallettik
Emeğe saygı
Emeğe saygı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap