Icerige atla
Extraloob

WTS 132Lv Warrior/Bard 120Lv Job

· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
Yan charlar full zerk
5 page storage full zerk dolu.

120Lv job thief

dress set + 2/2 gdf mevcuttur.

Fiyat konusunda geleni üzmem.
17 Yanıt
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
günceldir
D
Fiyat nedir
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
3500TL
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
güncel
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
Aldım diyene 2500 TL
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
Günceldir fiyat 2500tl
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
GÜNCEL
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
günceldir.
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
GÜNCEL
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y
Güncel
Boş hesap 2,5k mı ?
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y

Boş hesap 2,5k mı ?

Evet
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Aklıma şey geldi bir gün 130 lv warrior almıştım biraz oynadım sonra siteye girip kullanıcı bilgilerini güncelleyeyim dedim. Birden orada withdraw diye bir şey yazdığını gördüm. Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum nedir ne değildir. İngilizcem o kadar iyi değil. Google çeviri galiba aklıma da gelmemişti. Bir heyecanda var 130 lw Warrior çarım olmuş diye. ÇArın, hesabın her şeyine hakim olmak duygusu var tabi o heyecanın vermiş olduğu. Buna dedim basayım belki güzelleşir karakter felan bir şey düşündüm galiba o an. Ekranda bir yazı çıktı tabi ingilizcemiz yok anlamıyoruz uyarıyı. Çıkan yazıyıda okeyledim. Sonra içim bir garip oldu çara gireyim dedim hesap mı kapanmış çar mı silinmiş bir şey olmuştu 😄

Hemen internete yazdım silkroad da withdraw nedir ne değildir. Öğrendim tabi sonradan. Giden gitti.
Ne zaman 130 LwL Warrior ilanı görsem bir an duraksıyorum. Ne kadar çok hevesliydim anlatamam. Gerekirse yatırım diye bir köşede bekletirim diyordum.
Warrior lerin sevin , HORDE için
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y

Aklıma şey geldi bir gün 130 lv warrior almıştım biraz oynadım sonra siteye girip kullanıcı bilgilerini güncelleyeyim dedim. Birden orada withdraw diye bir şey yazdığını gördüm. Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum nedir ne değildir. İngilizcem o kadar iyi değil. Google çeviri galiba aklıma da gelmemişti. Bir heyecanda var 130 lw Warrior çarım olmuş diye. ÇArın, hesabın her şeyine hakim olmak duygusu var tabi o heyecanın vermiş olduğu. Buna dedim basayım belki güzelleşir karakter felan bir şey düşündüm galiba o an. Ekranda bir yazı çıktı tabi ingilizcemiz yok anlamıyoruz uyarıyı. Çıkan yazıyıda okeyledim. Sonra içim bir garip oldu çara gireyim dedim hesap mı kapanmış çar mı silinmiş bir şey olmuştu 😄

Hemen internete yazdım silkroad da withdraw nedir ne değildir. Öğrendim tabi sonradan. Giden gitti.
Ne zaman 130 LwL Warrior ilanı görsem bir an duraksıyorum. Ne kadar çok hevesliydim anlatamam. Gerekirse yatırım diye bir köşede bekletirim diyordum.
Warrior lerin sevin , HORDE için

Başıma bire bir hemen hemen aynı olay gelmişti gerçekten üzücü bir durum. Karakteri sattıktan sonra alan arkadaş herşeyini değiştirmek duygusu ile hareket ederken member withdrawal kısmına geliyor. Üyeliği siliyor..
Tabi çok uğraştık değerli bir karakterdi ama giden gitti 😄

Fiyatı 2000 TL olarak güncelliyorum alacak arkadaşlar withdraw 'a basmadığı sürece problem yok :D
A
Azzlack ⭐ 5y
S.a en son nekdr olur cıttı alıcıyım .
AlbertHein
AlbertHein OP ⭐ 7y

S.a en son nekdr olur cıttı alıcıyım .

Bu karakter satıldı maalesef.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: