Icerige atla
Extraloob

WTS 132 lvl wizard +15 clean silah

· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y
13 dg legend set, 13 LEGEND ACC SET
14dg +15 clean silahı mevcut (SATIŞI İPTAL OLDU)
[URL unfurl="true"]https://www.m3stat.com/players/Ceres/Dust_Devil
karakter aynı m3stattaki haliyledir
s devil (takaslanabilen)
17 Yanıt
M
minitto ⭐ 17y
Fiyat nedir.
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Fiyat nedir.

350 $
A
.
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Dolarlamı satıyorsun?

Global bir oyunda doları baz alıyorum evet kardeşim
A
.
Q
Qotto ⭐ 7y
Alınan silk,proxy,bot bazen de gold dolar bazlı yıllardır fiyatı artıyor ama çar ve item satış yaparken dolar ile satamazsın diyorlar,çok ilginç.
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Hayırlı satışlar ben de Türk satıcılara bakayım o zaman ınsallah yuksek fıata satarsın

dostum elhamdülillah türküz. biz de fiyatlandırmamızı anlayan alıcılara satalım. değerini verebilene
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Alınan silk,proxy,bot bazen de gold dolar bazlı yıllardır fiyatı artıyor ama çar ve item satış yaparken dolar ile satamazsın diyorlar,çok ilginç.

anlar mı sence?
A
.
A
.
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Herkesin görüşü farklı ben hep TL den yana kullandım kullanıyom kullanacağım. Bot ta alsam gold alsam silk de alsam TL ile alıyom. Sana Dolar ile hayırlı satışlar dilerim.

tlden yana fiyat duymak isteyebilirsin ancak, üstte yazdığın " ben de Türk satıcılara bakayım " ifadesi yanlış bir ifade. dolar ile fiyat verdik diye gavur ettin bizi. memleketim adamına yakışmıyor
A
.
Fearles_
Fearles_ OP ⭐ 6y

Konuyu kapatıyorum ınsallah çabuk iyi fıata satarsın satarsın.

teşekkürler iyi günler
Q
Qotto ⭐ 7y

Qotto isteyen istediği kur ile alır satar kımse karışmaz, allaha şükür anlayımız kıt değil anlarık yani. Ben hep TL kullandım, sw de dolar isteyenede GOLD teklif ediyom. İsterse satsın

Kendin ile çelişiyorsun, isteyen istediği kurdan alır satar demek satışlarda TL harici bir para birimi kullanmak demek, sen hep TL kullanıyorsan nasıl oluyor o iş? Dolar isteyen gold teklif etmek de yine aynı şey oluyor. Kabullenmek zor biliyorum ama bu böyle malesef. Gönül isterdi 1 dolar 1 TL olsun hiç uğraşmayalım.
A
.
A
.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: