Icerige atla
Extraloob

13 şubat ehliyet sınavı ne zmn açıklanıcak.. ?

· 17 Yanıt · 1.1K görüntüleme
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
17 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

Google amcaya sordun mu ?
K
Kwanza ⭐ 17y

Google amcaya sordun mu ?

Google'dan önce gelip buraya sorması daha onur verici değil mi?
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
yani anlamadım çıkarmı nese bakıyım bir..
K
Kwanza ⭐ 17y
26 Şubat ile 1 Mart arası deniyor
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
evet şimdi gördm tşk ler
J
JetHomme ⭐ 19y
1 Martta açıklanacak... Bende onu bekliyorum. Geliyor ehliyet.... İnşallah 🙏
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
26 ile 1 mart yazıyor geçenindede öle bişey denilirdu ark alırken bakıyordum öle tarihler arasında vermişlerde ama 2 ci güne açıklanmıştı bundada o oldu gibi inş açıklar 28 i yani inş.. gelicek..
J
Jaysean ⭐ 18y
Hazır konu açılmışken bende sorayım.Stajerlik işi nezaman yürürlüğe girecek bilgisi olan varmı ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama 😜
J
JetHomme ⭐ 19y
Hazır konu açılmışken bende sorayım.Stajerlik işi nezaman yürürlüğe girecek bilgisi olan varmı ?

Stajerlik hocaların dediğine göre bu sene giricekmiş. Yani her an gelebilir diyorlar. O yüzden bence hemen ehliyet almaya çalışın. yoksa stajer geldimi içiniz zor.
J
Jaysean ⭐ 18y
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama :P

Meslektaş 🍺

Stajerlik hocaların dediğine göre bu sene giricekmiş. Yani her an gelebilir diyorlar. O yüzden bence hemen ehliyet almaya çalışın. yoksa stajer geldimi içiniz zor.

Bilgi için teşekkürler ama mayıs 22'den önce yazılma lüksüm yok ^^
J
JetHomme ⭐ 19y
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama :P

Meslektaş 🍺

Bilgi için teşekkürler ama mayıs 22'den önce yazılma lüksüm yok ^^

İnş yırtarsın sende. Yoksa gerçekten işiniz zor.
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
bakalım geçicekmiyiz kalırsak bidaki sefere kadar insan çatlar bea ama geçersek gelsin yeni hatunlar )
J
JetHomme ⭐ 19y
bakalım geçicekmiyiz kalırsak bidaki sefere kadar insan çatlar bea ama geçersek gelsin yeni hatunlar )

Var olan hatunları arabaya dolduramayı tercih ederim. 😆
R
ReplaXxX OP ⭐ 17y
onları unutmayız tabiki ama arada yenilikte gerekir o zmn 😊
X
Stajerlik başlıcak diye aceleye getirmiştik 2008 de halen gelmedi sin:
21.05.2008 ehliyetimi aldım mutluyum 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: