13 şubat ehliyet sınavı ne zmn açıklanıcak.. ?
· 17 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Google amcaya sordun mu ?
Google amcaya sordun mu ?
Google'dan önce gelip buraya sorması daha onur verici değil mi?
yani anlamadım çıkarmı nese bakıyım bir..
26 Şubat ile 1 Mart arası deniyor
evet şimdi gördm tşk ler
1 Martta açıklanacak... Bende onu bekliyorum. Geliyor ehliyet.... İnşallah 🙏
26 ile 1 mart yazıyor geçenindede öle bişey denilirdu ark alırken bakıyordum öle tarihler arasında vermişlerde ama 2 ci güne açıklanmıştı bundada o oldu gibi inş açıklar 28 i yani inş.. gelicek..
Hazır konu açılmışken bende sorayım.Stajerlik işi nezaman yürürlüğe girecek bilgisi olan varmı ?
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama 😜
Hazır konu açılmışken bende sorayım.Stajerlik işi nezaman yürürlüğe girecek bilgisi olan varmı ?
Stajerlik hocaların dediğine göre bu sene giricekmiş. Yani her an gelebilir diyorlar. O yüzden bence hemen ehliyet almaya çalışın. yoksa stajer geldimi içiniz zor.
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama :P
Meslektaş 🍺
Stajerlik hocaların dediğine göre bu sene giricekmiş. Yani her an gelebilir diyorlar. O yüzden bence hemen ehliyet almaya çalışın. yoksa stajer geldimi içiniz zor.
Bilgi için teşekkürler ama mayıs 22'den önce yazılma lüksüm yok ^^
ohanness daha açıklanmadı mı Manisa'lı kuzen ITU'yu kazandı Makina Fakültesinde okuyor ve İstanbul'a yerleşti, o da girmişti sınava heyecanla beklemiyor sonucunu ama :P
Meslektaş 🍺Hazır konu açılmışken bende sorayım.Stajerlik işi nezaman yürürlüğe girecek bilgisi olan varmı ?
Bilgi için teşekkürler ama mayıs 22'den önce yazılma lüksüm yok ^^
İnş yırtarsın sende. Yoksa gerçekten işiniz zor.
bakalım geçicekmiyiz kalırsak bidaki sefere kadar insan çatlar bea ama geçersek gelsin yeni hatunlar )
bakalım geçicekmiyiz kalırsak bidaki sefere kadar insan çatlar bea ama geçersek gelsin yeni hatunlar )
Var olan hatunları arabaya dolduramayı tercih ederim. 😆
onları unutmayız tabiki ama arada yenilikte gerekir o zmn 😊
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
Stajerlik başlıcak diye aceleye getirmiştik 2008 de halen gelmedi sin:
21.05.2008 ehliyetimi aldım mutluyum 😜
21.05.2008 ehliyetimi aldım mutluyum 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap