Icerige atla
Extraloob

13. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 84 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
B
BearGrylls ⭐ 19y
sonuçlar ne zaman belli olacak ?
E
Extrowe ⭐ 16y
Amc:Oyun kurmaya yardımcı verdiği milimetrik paslar ile göz dolduran gözde futbolcuların oynadığı mevki.
İphone:Piyasadaki normal telefonlara göre çağ atlamış bu telefonsa bizimki ne dedirten dahiyane özelliklere sahip bir cihaz.
JCarlsberg
JCarlsberg ⭐ 19y
sonuçlar ne zaman belli olacak ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
şu ana kadar uygun gördüğümüz kimse yok, SY kalite ister herkes olamaz olmamalı zati, Türkçe'yi güzel kullanacaksınız hayal gücünüz geniş olacak yazdıklarınızla herkese örnek olacaksınız bu bağlamda aramaya devam ediyoruz 😎
D
Doma$no ⭐ 18y
AMC: Forvetlerin hep kıskandığı,takımın beyni diyebileceğimiz oyuncudur.
İphone: Dünyada eşi benzeri bulunmayan olağanüstü bir alettir.Bkz:Vay Canına..!!!
A
Addicted ⭐ 19y
AMC:Galatasarayın yıllardır arayıpda bulamadığı oyuncu 😊

İphone:Cep telefonunda gelinebilecek son nokta.
Advance
Advance ⭐ 18y
Sy olmak istiyodum da futbolla pek aram olmadığından tam tanım getiremiyorum AMC'ye 😜
F
frityus ⭐ 17y
Amc : Amc dediğimiz zaman bazı insanların aklına pek bir şey gelmez fakat Orta sahaya dönük Oyuncu anlamına gelir .

Iphone : Bazıları için bu inanılmaz bazıları için klasik dediği bir teknoloji harikasıdır .

Türkçe'mi seviyorum

Başarılar herkese .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Amc : Amc dediğimiz zaman bazı insanların aklına pek bir şey gelmez fakat Orta sahaya dönük Oyuncu anlamına gelir .

Iphone : Bazıları için bu inanılmaz bazıları için klasik dediği bir teknoloji harikasıdır .

Türkçe'mi seviyorum

Başarılar herkese .

welcome 😎
F
frityus ⭐ 17y

Türkçe'mi seviyorum

Başarılar herkese .

welcome 8)

Çok sevindim . ❤️
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
amc:4-2-3-1 oynayan takımın forvet hattının olmazsa olmazıdır.
iPhone:Yeni yaşam tarzı 😎
B
BearGrylls ⭐ 19y
AMC: premier league'te hiçbir takımda bulunmayan, ispanya ve italya liglerinde neredeyse her takımda bulunan futbolcu tipi. ve fifa'da cam diye tanımlanır.
İphone: ipaq'lere karşı üretilmiş bir teknoloji harikası.

bu iyi değilmi ya 😢 bir tane daha yazabiliyormuyuz
M
Metover ⭐ 18y
AMC: premier league'te hiçbir takımda bulunmayan, ispanya ve italya liglerinde neredeyse her takımda bulunan futbolcu tipi. ve fifa'da cam diye tanımlanır.
İphone: ipaq'lere karşı üretilmiş bir teknoloji harikası.

bu iyi değilmi ya 😢 bir tane daha yazabiliyormuyuz

Sence cümlelerindeki dil bilgisi, sözlük yazarlığı için uygun mu?
bkz. Noktalardan sonra büyük yazma.
-mi soru eki her zaman ayrı yazılması.
Advance
Advance ⭐ 18y
AMC:Futbol hakkında pek bilgim olmamasına rağmen anladığım kadarıyla oyunun bel kemiğini oluşturan takımın olmazsa olmaz bir parçası.
iPhone:Apple adlı şirketin üstün reklamcıları sayesinde piyasadaki aynı özelliklere sahip olan cihazlardan daha üstün gösterilmiş 21. yüzyılın teknolojisidir.
F
frityus ⭐ 17y
AMC:Futbol hakkında pek bilgim olmamasına rağmen anladığım kadarıyla oyunun bel kemiğini oluşturan takımın olmazsa olmaz bir parçası.
iPhone:Apple adlı şirketin üstün reklamcıları sayesinde piyasadaki aynı özelliklere sahip olan cihazlardan daha üstün gösterilmiş 21. yüzyılın teknolojisidir.

Başarılar. 83035633
_
_TAu ⭐ 18y
Bende şansımı deneyim

AMC: Forvet Arkası Orta sağ oyuncusu Örn= Alex-Hagi vb.

İphone: gelişmiş müzik çalar ve İnternet bağlantısı özellikleri bulunan çok fonksiyonlu cep telefonudur
A
ataberk35 ⭐ 18y
Amc : takımın beynidir ve ve kucucuk bi hareketle mac kurtarır

Apple : bizim ulkemiz için para amerika içinde teknolojinin doruk noktasıdır
H
-
K
KatilBamya ⭐ 16y
AMC : Türkiyede muhtemelen duyamayacağınız orta saha oyuncusunun forvete yonelik oynamasıdır amc cam mac farklı farklı kalıplari uydurulmuştur ama gariptir ki oyunlarda karşılaştığımız bu kısaltmayı kimse tam anlamıyla bilmemektedir.
iPHONE : Elma şirketinin iTelefonudur.İlk dokunmatik telefon olduğu için populeritesini korur aslına bakarsanız 5 para etmez zaten iPhone 4 ile yapılan fabrika hatalarıyla icine edilip uzerine sifon çekilmiştir.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

welcome bro ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: