Icerige atla
Extraloob

13 Degree İtemler Geliyor (ksro)

· 31 Yanıt · 6.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
The47
The47 ⭐ 18y
YOKKK ARTIK YAAAA bu ne ulan ne oluyo yaa daha erken.İçine ettiler oyunun şimdi herkez d13 set dizecek ama yine 101 LvL nasıl iş yapıyo bunlar böyle mantıksız mantıksız D13 için hale bak önce +7 D11 çevir d12 sonra +6 çevir d13 bu nasıl bi item sistemidir böyle.Ne olacak şimdi SOSUNSUN MOONMO SOSOS gibi şeyler mi olacak daha millet +12 Legend stafa alışamadan d13 Sun staflar silahlar ? cıvkı çıktı bana göre büyük ihtimal d13 itemlere + basmak için prof benzeri yada yine prof kullanılacak ki bu da demektir Joymaxa $$$$$$$$ yagmuruna devam........ summer4:

günaydın 🎭
E
ah Joymax ah...
R
ramo39 ⭐ 14y
beyler benden size tavsiye real(gerçek) silkroad oynamayın,oynayacaksanız private oynayın ben 6 yıla yakın bu oyunu oynadım son zamanlarda 12dg derken 13dg olayının çıkmasıyla birlikte tamam dedim artık bu oyun oynanmaz real sro da 100.000(yüz bin) online(aktif) oyuncu olduğunu varsayarsak bunun her sw de ortalama 15 oyuncunun 118-120 lvl arası olduğunu varsaymamızla birlikte real sro'da 48 server vardır pratik hesap 48.15=720 tane (12d) 118-120 lvl aktif oyuncu olduğu varsayımına varıyoruz hadi diyelim ki hesapta yanlışlık var o zaman bu 118-120 lvl oyuncuları 720 iken 2 katına yani 1440 tane olduğunu farzedersek(böyle birşey yok ama olabilirde.) düz hesap 1500 oyuncu geriye kalan 98.500(doksan sekiz bin beşyüz) oyuncu 12d'nin altında yani 11d-10d-9d-8d-7d-6d-5d-4d.... bu durumda real silkroad'a 13d nin gelmesi silkroad'ın her ne kadar ücretsiz bir oyun olduğunu söyleselerde bu açıdan baktığımızda hiç te bahsedildiği üzere ücretsiz bir oyun değil.Ücretsiz bir oyun olduğunu söylemesi size silk çekmeniz için peydahlanmış bir yalan oyunu oynadığınızda zaten bu oyun için para harcamanız gerektiğini anlayacaksınız.Konu içersinde saygısızlık ettiysem özür anlayan anladı aslında hadi rastgele millet. 😄
R
ramo39 ⭐ 14y
bu arada 48 sw nin içerisinde Genesis yani bilet ile bağlanabilen sw de vardır.pratik hesap ta şöyle bir değişiklik yapılabilinir 47.15=705 taş çatlasa 1410 tüm swler için toplam 12d (118-120lvl) oyuncu varsayabiliriz.
L
LegendLess ⭐ 18y
halen oyunu bırakmak için fırsatınız var en azından isroyu 😊
T
T0lqA_07 ⭐ 16y
benım butcem buna yetmez beyler oyunu bırakıyorum bende bu kadar amk sacmaladılar ıyıce bu qıdısle oyuncu bulamıcaklar siz qorun!!!
C
CassHim ⭐ 17y
comolokko
_
nasıl olsa oynamıyorum bu oyunda burda biter zaten 😄
S
S4YKLO ⭐ 16y
arkadaşlar bu işin boyle olucagı 12d geldiginde belliydi zaten 14d ide muthemelen 13d +5 i çevirin 14 olucak derler ve yine prof türü silk ile basılır ve irde %30 event yaparlar ise yine para basarlar bu oyun artık ücretsiz degil belki 5 sene önceydi ücretsiz olanı 😊 ben inanıyorumki sro bitmez ise gün gelir bütün sw lere bilet ile girilir aylıık olarak 😊
C
Caistiel ⭐ 14y
Sro bitmez benim gibi oyuna düzenli olarak para döken insanlar var oyunun açık betasından beri oynuyorum ara sıra kopmalar olsa dahi bir türlü bırakamadım.Sisteme gelecek olursak ben taa bu mısır olayı çıktığında söylemiştim bazıları bana gülmüştü.Bu sistemleri geriye dönerek incelersek zaten 101 itemin yanında mısır itemini çıkarmaları sunu gösterdi bu oyunda bundan sonra mobdan son güçte silah düşmeyecek çünkü eğer düşmeye devam etseydi mısır itemleri çöp olurdu.BUNDAN SONRADA HEVESLENMEYİN BU SİSTEM BÖYLE GİDER.Mobdan item düşme olayı hayal öyle olursa forgotten world ve mısır sistemi çöp olur.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: