12th Degree İtem Nasıl Yapılır?
· 12 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
A
amasya1993
⭐ 17y
o eleman pek yapamamiş gibi 😊
V
voyvoda4life
⭐ 18y
simdi bisi sorucam gecen oyunda bi eleman diyordu ben anlamadım nova +7 itemler 12d gelince sun olcakmıs dogrumu ? dogruysa silahlarda olcakmıs sun acaba benim elimde nova +9 sword var sun mu olcak bu 12 d de
o eleman pek yapamamiş gibi :)
Yapamamış ama mantık bu 💃
simdi bisi sorucam gecen oyunda bi eleman diyordu ben anlamadım nova +7 itemler 12d gelince sun olcakmıs dogrumu ? dogruysa silahlarda olcakmıs sun acaba benim elimde nova +9 sword var sun mu olcak bu 12 d de
viewtopic.php?f=13&t=247985&hilit= Cevabın burada 🍺 🍺 Eğer tam olarak anlayamazsan tekrar sorarsın o zaman keyifle cevaplarım 😘
normal +7 item 0 sos nova +7 item +0 moon egypt +7 item +0 sun olcakmıs galiba.
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Mısır B +7 ne olacak o zaman ? 😜
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Mısır B +7 ne olacak o zaman ? :P
Egypt +7 item ile Mısır +7 item arasında çok fark var bilader. 🎅
egypt mısır olmuyor mu zaten?
Silahınızın bu upgradeyi yapmak için en az +7 olması lazım. Upgrade yaptıktan sonra başarılı olursanız eğer o zaman +0 clean bir item geçiyor elinize
Silahınızın bu upgradeyi yapmak için en az +7 olması lazım. Upgrade yaptıktan sonra başarılı olursanız eğer o zaman +0 clean bir item geçiyor elinize
İşte Bu Kötü Oluyor ya Direk Aynısını Vermiyolarda Kim Uraşacak Tekrar +7 Full blue % Leri basmayla
İşte Bu Kötü Oluyor ya Direk Aynısını Vermiyolarda Kim Uraşacak Tekrar +7 Full blue % Leri basmayla
Öteki türlüde çok basit olacaktı 🎭
Egypt A Sun olacaksa Egytp B ne olcak acaba?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap