Icerige atla
Extraloob

1,232 Rumata Loader

· 13 Yanıt · 2.9K görüntüleme
R
recon OP ⭐ 18y
http://recyfer.info/ sitesinde şöle yazıyor

To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file
Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder.

google ceviri

Lütfen, SilkErrSender.exe dosyasını yeniden adlandırın SilkErrSender.exe ve "silkroad/dump" klasörünü temizleyin cool2:

Tam olarak anlyamadım cünkü evde değilim suan 🤤
13 Yanıt
L
silkroad/dump temizleyin diyor yada silin diyor.
Advance
Advance ⭐ 18y
silkerrsender.exe yi yeniden adlandırın be düzenli oalrakdump klasörünü temizleyin diyor 😉
R
recon OP ⭐ 18y
heh düzeltem ^^
X
Xanthos ⭐ 19y
biz açıklama yaptık bu konu hakkında. Loader ile ilgili sabit başlığı takip etmiş olsaydınız keşke.
R
recon OP ⭐ 18y
Attention! To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file
Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder.

19.01.2010 New client 1.232 uses Hackshield. New protection packed added 0x2114. Other opcodes not changed. Release new version of Testosterone International Edition has been postponed.
Böle yazınca 1.232 ile ilgili olabilir diye düşüdm koydum orda görmemeiştim 😞
X
Xanthos ⭐ 19y
Silkroad klasöründeki silkerrorsender.exe nin adını değiştirin ban yemeyin diyor. diğeri ara sıra Dumb dosyasının içini temizleyin diyor.

sro_client 1,232 ile hackshield(yeni koruma paketi) eklendi.Bu yüzden loader versiyonun çıkış tarihi rötar yaptı diyor 😊 ( birisi atlamasın sakın Türkçesi bu değil diye. miraz mizah kattım :] )
T
tuna920 ⭐ 18y
guvenlimi site ? yada ban yeme olanagmız var mı ? yada hack ?
C
crazy10 ⭐ 18y
sağoln herşy içn bu site süprrrrrrrrrr
F
funky10 ⭐ 17y
byler bu prgramı acmak için sifre istio o sifre neydi bilen varsa yazsın ltfn...
Advance
Advance ⭐ 18y
byler bu prgramı acmak için sifre istio o sifre neydi bilen varsa yazsın ltfn...

orjinal sitesinden indirdiysen şifre : recyfer.info extraloob'dan indirdiysen şifre
www.extraloob.com
C
cscony ⭐ 16y
Ya bşey sorucam rumata loader le oyuna gırıyorum 2-3 dkka sonra oyundan atyor send eror dıyor yardm????
C
cscony ⭐ 16y
Cevap BekLiyorum arkadaşLar kmse yokmu????Birde Son Sürüm İçin uygunmu 1.232 Lütfen yardmm???

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: