S Serenitty OP ⭐ 18y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 17 yil once #2 Kardeşim böylede olmazki her vurdğun dmg ı buraya koyuyosun yanlış bence... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XxAcuNxX ⭐ 18y 17 yil once #3 67 nuker zerkle 23 k 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #4 Normal Bişe 👍 Bu Damageler Cok Az .Git Bi Wizard Yada Rogue Ac Görursun 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EviLQin ⭐ 19y 17 yil once #5 bn bu adama okadar damage gösterdim hala 12k baya bi damageymiş gibi koyuyor 60 lwl roque ile 19,9k vurdum yarkana 😊 ama az 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Heisenberg ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #6 - Resim Silinmiş. ☕ Şuanda 75 lwim lwime 51 k çakıom crit 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EviLQin ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #7 - Resim Silinmiş. ☕ Şuanda 75 lwim lwime 51 k çakıom crit 🤘bnde bunu demeye uraşıyorum 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 17 yil once #8 50 lwl rogue ile crit penonlara 21k vuruom zerkle.Ama sekil fotolar kardesim iyiki koymussun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurkLider ⭐ 18y 17 yil once #9 Bende Denicem manyang'a crt Show bi 60 lvl olsam 😁 su anda 56 yım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #10 Tebrikler 😄 hadi işallah 20 k attın günleride gorcezZz... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Serenitty OP ⭐ 18y 17 yil once #11 ben chinese charları oynamayı seviyorum Alla Allaa açmıyorum roque ya da başka char banane 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __enes__ ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #12 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hipo1349 ⭐ 18y 17 yil once #13 benim 96k damagem war xD onuda koyarim bi ara TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 17 yil once #14 Bende Denicem manyang'a crt Show bi 60 lvl olsam 😁 su anda 56 yım 😁manyanga kalkan eller kırılsın 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MuCHo_41 ⭐ 18y 17 yil once #15 Yav o critleri vuruyosunuz ama çokda dayanıksızsınız bu char sizi pwpde rahat alır 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 17 yil once #16 Adamın hevesini kırmayın chinese sonuçta 13k kendi lvine bnce str ye gore cok iyi... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #17 wuu güzel ignore midir ne ondan gelmiş 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil