- Resim Silinmiş.
Sabaha karşı 3. nova düşmüş yeni fark ettim 🎅
9.
- Resim Silinmiş.
8.
- Resim Silinmiş.
7.
- Resim Silinmiş.
12 B Gold + 7 saat 3 nova
· 40 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
tebrikler 🍺
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Yiter ya yiterrrr 😈
Rusyada bir şirket vardı adını unuttum oyun oynıyarak para kazanıyorlardı. Powerlevel hesabı gibi ama bildiğin şirket. Oraya transfer etsek seni 😁 olmamı. Altın bilezik gibi bişi oldu sro sende
Rusyada bir şirket vardı adını unuttum oyun oynı**** para kazanıyorlardı. Powerlevel hesabı gibi ama bildiğin şirket. Oraya transfer etsek seni 😁 olmamı. Altın bilezik gibi bişi oldu sro sende
Orası ßeni Sarmaz Daha iyi YerLer lazım 😊
Yiter ya yiterrrr 😈
YetMEz 😈
tebrikler 🍺
TeşekkürLer.
her charına pre, avatar , pet çekecek paran fazlasıyla var ne bekliyorsun makara:

kafama koydum presiz Yapıcam 110 bunları ^^. 2 charda avatar eksik onlarıda yakında tammalarım 😊
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 😎
bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana 😜
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 8)
😊
bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
hee Sürmezmiyim makara: makara: Şu oyunda işi çözdüysen herşeye Sahip Olursun 👍
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 8)
😊bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
1 saatte 2 nowa diyosun bro işi ne kadar çözsem bu kadar düsmez. aldığın silklerden kaynaklanıyo olabilirmi ?
aldıgım silklerden alakası yok bence. Pt'de iş var . Ne kadar cok mob kesersen nova düşmesi o kadar yakın. Çok mob olup Seri Kesersen Nova cok düşer.
17b grdm kndı charmda ama bu kadar ballısnı grmdm:D
ßende 32B Görmüştüm 😊
omg bunlar ney makara:
hacım biraz ara verde zevkini çıkart kas kas nereye kadar makara:
hacım biraz ara verde zevkini çıkart kas kas nereye kadar makara:
Su uyur ßen uyumam makara: makara:
çok mera kediyorum yaş kaç bro senin ?
adama musluktan şans damlıyor sanki daral:
😊bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
Yanlış söyledin şu oyunda adam gibi bilgisayarın olmassa senin yaptıkların yapılmaz zaten yoksa ne varki kas koy bota önemli olan pc summer3:
bro bukadar para hep novalardanmı nezaman baksam sana nova düşüyor:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
HİSTORY SRO 80 CAP %50 FREE SİLK %50 GOLD SİSTEM ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ 3 OCAK PAZAR SAAT 12:00'de celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 WTT BRONTESKİ GOLD PT Mİ BURDAKİ EŞ DEGERLİ GOLD PT WTT ETMEK İSİTİYORUM SAĞLAM PT SETLERİ 13 LEGEND 12 LEGEND HEP... WTS 115 LV SPEAR CAR 14 DG LEGEND WEAPONS OR 13 DG PRO SET ACC SET WTS 110/111 GOLD PT SETLİ 12 13 DG WTB gold yada +7 l.a male legend set 12 d