- Resim Silinmiş.
Sabaha karşı 3. nova düşmüş yeni fark ettim 🎅
9.
- Resim Silinmiş.
8.
- Resim Silinmiş.
7.
- Resim Silinmiş.
12 B Gold + 7 saat 3 nova
· 40 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
40 Yanıt
tebrikler 🍺
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Yiter ya yiterrrr 😈
Rusyada bir şirket vardı adını unuttum oyun oynıyarak para kazanıyorlardı. Powerlevel hesabı gibi ama bildiğin şirket. Oraya transfer etsek seni 😁 olmamı. Altın bilezik gibi bişi oldu sro sende
Rusyada bir şirket vardı adını unuttum oyun oynı**** para kazanıyorlardı. Powerlevel hesabı gibi ama bildiğin şirket. Oraya transfer etsek seni 😁 olmamı. Altın bilezik gibi bişi oldu sro sende
Orası ßeni Sarmaz Daha iyi YerLer lazım 😊
Yiter ya yiterrrr 😈
YetMEz 😈
tebrikler 🍺
TeşekkürLer.
her charına pre, avatar , pet çekecek paran fazlasıyla var ne bekliyorsun makara:

kafama koydum presiz Yapıcam 110 bunları ^^. 2 charda avatar eksik onlarıda yakında tammalarım 😊
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 😎
bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana 😜
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 8)
😊
bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
hee Sürmezmiyim makara: makara: Şu oyunda işi çözdüysen herşeye Sahip Olursun 👍
12b gold ohannesss hacım işte görmek istediğim sahne buydu senden sonra en zengin benim herhalde bende 6b gördüm üzerimde 8)
😊bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
1 saatte 2 nowa diyosun bro işi ne kadar çözsem bu kadar düsmez. aldığın silklerden kaynaklanıyo olabilirmi ?
aldıgım silklerden alakası yok bence. Pt'de iş var . Ne kadar cok mob kesersen nova düşmesi o kadar yakın. Çok mob olup Seri Kesersen Nova cok düşer.
17b grdm kndı charmda ama bu kadar ballısnı grmdm:D
ßende 32B Görmüştüm 😊
omg bunlar ney makara:
hacım biraz ara verde zevkini çıkart kas kas nereye kadar makara:
hacım biraz ara verde zevkini çıkart kas kas nereye kadar makara:
Su uyur ßen uyumam makara: makara:
çok mera kediyorum yaş kaç bro senin ?
adama musluktan şans damlıyor sanki daral:
😊bişey sorcam doğru söyle 😆 aksam yatmadan önce bal falanmı sürüon orana :P
Yanlış söyledin şu oyunda adam gibi bilgisayarın olmassa senin yaptıkların yapılmaz zaten yoksa ne varki kas koy bota önemli olan pc summer3:
bro bukadar para hep novalardanmı nezaman baksam sana nova düşüyor:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
HİSTORY SRO 80 CAP %50 FREE SİLK %50 GOLD SİSTEM ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ 3 OCAK PAZAR SAAT 12:00'de WTT BRONTESKİ GOLD PT Mİ BURDAKİ EŞ DEGERLİ GOLD PT WTT ETMEK İSİTİYORUM SAĞLAM PT SETLERİ 13 LEGEND 12 LEGEND HEP... celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 Yeni DevilSRO 120 GAP FW 12 DG Leqend Magic Nova mevcut SilkroadR'de sorunmu var ? 31,12,2011 saat 10,32