Icerige atla
Extraloob

1,192 versiyonda calışabilecek bot arıyorum

· 7 Yanıt · 1.5K görüntüleme
E
Exqusei OP ⭐ 19y
evet arkadaslar başlıktata belirttiğim gibi 1,192v de calışabilen bir bot varmı acaba, şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
7 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
Oyun versiyonu 1.198 iken 1.192 de çalışan bot bulunabilir mi acaba 🤔 biraz araştırmak lazım eski versiyonları bulmak için 🙄
E
Exqusei OP ⭐ 19y
Oyun versiyonu 1.198 iken 1.192 de çalışan bot bulunabilir mi acaba 🤔 biraz araştırmak lazım eski versiyonları bulmak için 🙄

işte dostum bende onu diyorum bana 1,192 de calışan versiyon lazım bot ne olursa olsun fark etmez 🤔
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
az araştırsaydın keşle 😉
Special thx to Flexi
T
TwiLighT ⭐ 18y
1.192 de çalışan bir pserver mi buldunuz acaba 🙄 merak ettim ne işinize yarayacak eski sürüm bot 🤔
E
Exqusei OP ⭐ 19y
az araştırsaydın keşle ;)

bunu yazmak içinmi post atıyorsun ☕ araştırmadığımı nerden biliyorsun. bunu yazdığına göre sen biliyor olmalısın link alayım 😜
E
Exqusei OP ⭐ 19y
1.192 de çalışan bir pserver mi buldunuz acaba 🙄 merak ettim ne işinize yarayacak eski sürüm bot 🤔

yok dostum keşke olsa 🙄

taiwan sroya başladım kimsecikler yok hotan bile bomboş bazı kendini bilmeyen hassiyetsiz insanlardan ve cocuklardan sıkıldım artık kafama göre oyun oynamak istiyorum. adamlar unigleri bile kesmiyo (zaten serverler bomboş 😜 ) bende rahat rahat oyun oynuyorum sohbet edebilecek kimse fazla yok ama olsun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: