Skill tablosunda ne gibi bi deyişiklik var bilin bakalım 😄 ™
- Resim Silinmiş.
116 Lwl + Soru ™
· 24 Yanıt · 6.4K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
ben değişik birşey farkedemedim özelden yazsana cevabı ^^
ben değişik birşey farkedemedim özelden yazsana cevabı ^^
sabret 😄 ™
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Blizzard skilli maxlandığı halde Earth Quake, Salamander ve Charging Equall skilleri hala uplanabilir durumda.
ne biçim iş lan o meteor max
earth la elektrik max değil
earth la elektrik max değil
T
Tony Montana
⭐ 18y
Mastery max olmuş 😆
PS Şaka sadece 😁
PS Şaka sadece 😁
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Joymax işi bozdu iyice daral:
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Scrap Metal görevi en çok sana yaradı galiba 😜
tebrikler düzceli ™ summer3:
tebrikler düzceli ™ summer3:
birisi açıklayabilirmi değişen nedir ?
X
xlorxlarge
⭐ 18y
birisi açıklayabilirmi değişen nedir ?
Blizard meteor frozen spear max olurken earth quake salamender blow ve diğer elektirk skili daha max değil
allah allah neden böyle olmuşki
Joymaxa bildirmemiz lazım düzeltilmesi lazım boyle olmaz ya çok kötü mallık yapmışlar :S
görev. baya işe yarıyo %100 fazla kasıyom 😄 ™115 lwl olmaya 17.5 milyar exp istiyodu 116 olmaya 18 milyar istiyo valla çok artmamış şasırdım görev yine 0.15 kasıyo ™
görev. baya işe yarıyo %100 fazla kasıyom 😄 ™115 lwl olmaya 17.5 milyar exp istiyodu 116 olmaya 18 milyar istiyo valla çok artmamış şasırdım görev yine 0.15 kasıyo ™
neyin görevini yapıyosun ki sen ? sürekli alınabilir görevlerimi yapıyosun?
neyin görevini yapıyosun ki sen ? sürekli alınabilir görevlerimi yapıyosun?
115 lwl geliyo 200 tane toplama 0.16 kasıyo sureklı yapılıyo
pre bitiyo 😜
pre bitiyo :P
2 preyle yarıya geldik 😄 ™
3 veya 4 pre daha kullanırsın 120ye kadar bence. Çünkü mobların leveline yaklaşıyorsun hem level yükseldiği için exp az gelcek hem de mobla aradaki level farkı düştüğü için.
3 veya 4 pre daha kullanırsın 120ye kadar bence. Çünkü mobların leveline yaklaşıyorsun hem level yükseldiği için exp az gelcek hem de mobla aradaki level farkı düştüğü için.
116 ve 117 olmak aynı arada 500 bin exp var ama 111-112-113-114-115 lwl arasından hep 2.5 milyar exp oluyordu ™
eğer ileriki levellerde de büyük miktarda artarak giderse 5 hatta belki 6. pre gelir 😜 ama dediğin gibi 500bin falansa 4 veya 5te 120 😊
bu gorevle 2 kat kasıyorum ilaç gibi geldi 😄 ™
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap