Icerige atla
Extraloob

11 Şubat 2008 >>> Softmod Yayındadır ! <<<

· 166 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 2 / 9
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

düğnkü botda vermişti kemalist indirdik kurduk oyuna girerken baktık bot patlamış buda uzun sürmez boşuna 55 mb gitdi dün

bısey dımı dunkunu kemalıste veren bendım bır hafta ısyerımde kullandım verdım ewde calısmıyo dıye Very Happy bunuda alır alamz ben salla dım ıstersen sor ama IP testı olunca bır hafdta yerıne 3 gun sonra patlar bılemem Very Happy

Ben Sana Pm Attım Sorununu Bilmiyorum Aynı Sorun Bende Var Sm Yi Yayınlayacak Mısın Yayınlamayacaksan Ben Yayınlıyacağım Diye Senden Cevap Bekledim 2 Gün Cevap Vermedin Yayınladım Very Happy

Bir Ekleme Yapacağım ;

Bu Botu ElitePvpersa Koyanı Bulursam Siteden Defolup Gitmesi İçimden Elimden Geleni Yapacağım...

ElitePvpers Böyle Soft Mod Dosyaları Gördüğü Anda 0x33 Yetkililerine Bildirip , Banlatıyor...

F
fox89hakan ⭐ 19y

düğnkü botda vermişti kemalist indirdik kurduk oyuna girerken baktık bot patlamış buda uzun sürmez boşuna 55 mb gitdi dün

bısey dımı dunkunu kemalıste veren bendım bır hafta ısyerımde kullandım verdım ewde calısmıyo dıye Very Happy bunuda alır alamz ben salla dım ıstersen sor ama IP testı olunca bır hafdta yerıne 3 gun sonra patlar bılemem Very Happy

Ben Sana Pm Attım Sorununu Bilmiyorum Aynı Sorun Bende Var Sm Yi Yayınlayacak Mısın Yayınlamayacaksan Ben Yayınlıyacağım Diye Senden Cevap Bekledim 2 Gün Cevap Vermedin Yayınladım Very Happy

Bir Ekleme Yapacağım ;

Bu Botu ElitePvpersa Koyanı Bulursam Siteden Defolup Gitmesi İçimden Elimden Geleni Yapacağım...

ElitePvpers Böyle Soft Mod Dosyaları Gördüğü Anda 0x33 Yetkililerine Bildirip , Banlatıyor...

walla bısey dedıgım yok bana sadece admınden PM Laughing geldı yayın ladıgın gun basakada gelmedı saten calısırsa at dye verdım bı proplem yok yanı devam kahvekeyfi Mr. Green
B
BaFiRa ⭐ 19y
İnş Patlamamıstı Neyse Bu gece gene ben kasmıcam Very Happy inş ben oyuna girene kadar patlamazzz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

walla bısey dedıgım yok bana sadece admınden PM Laughing geldı yayın ladıgın gun basakada gelmedı saten calısırsa at dye verdım bı proplem yok yanı devam kahvekeyfi Mr. Green

Yayınladığım Gün Değil Zaten Sen Bana Attıktan Bir Kaç Saat Sonra Pm Attım Cevap Verirsin Diye Biraz Bekledim Sonrada Unuttum Very Happy Baktım Bişi Yazmamışsın Yayınladım Rolling Eyes
F
fox89hakan ⭐ 19y

bu konuya gelınce :?!!! kazancınız ney mılletın beles kasılmasnı önluyosunz sız atın bızde bır yolunu bulur atarız Very Happy popcorn
M
MeSsuty ⭐ 19y
Client ZararLı Hatası Veriyor Yardım PLS .!.
M
mr_gevezee ⭐ 19y
Arkadaşlar tarih 11 şubat 2008 ve şu an saat 19.09 bot çalışıyorsa indireyim.yardımcı olursanız sevinirim
M
Morwena OP ⭐ 19y
Orjinal clienti kullan .
F
fox89hakan ⭐ 19y

Yayınladığım Gün Değil Zaten Sen Bana Attıktan Bir Kaç Saat Sonra Pm Attım Cevap Verirsin Diye Biraz Bekledim Sonrada Unuttum Very Happy Baktım Bişi Yazmamışsın Yayınladım Rolling Eyes

yaw sala bos ver ben oyuna gırmeye ıkınıyom gırersem gerı donerım gırmezsemde buradım satı
M
Morwena OP ⭐ 19y

Arkadaşlar tarih 11 şubat 2008 ve şu an saat 19.09 bot çalışıyorsa indireyim.yardımcı olursanız sevinirim

çalışmasa Global ve sabit yapmazdık Cool Twisted Evil
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Sm hakkında bilgi verirmisinz nedir ne değildir diye. İlk defa kullanıcamda maruz görün bilgisizliğimi Embarassed
G
genc_fb216 ⭐ 19y
0x33 de virüs buldu pc?
M
mr_gevezee ⭐ 19y
Modum çok saol. Bu forumuda bu yüzden seviyorum zaten.Sorunlarımıza 7/25 online destek... (25 şakaydı 😊 )
M
Morwena OP ⭐ 19y
Arkadaşlar dosyalarda gerçek SM dosyalarının dışında zararlı Virüs bulunmamaktadır .
Kendi güvenmeyen arkadaşlar Bilgisayarını çok seven ve güvenemeyen arkadaşlar isterlerse kullanmayabilirler Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sm hakkında bilgi verirmisinz nedir ne değildir diye. İlk defa kullanıcamda maruz görün bilgisizliğimi Embarassed

Soft Mod İsrobotun Cracklenmiş Halidir. 0x33 1 Haftası 4 Dolara Satılır .
Normalde Ücretlidir Ama Burada Ücret Veripte Alan Kişinin SM Si Yayınlanır Bu Sitenin Yöneticisi Tarafından Görülüp 3-4 Saat İçersinde Banlanır...

Başka Bir Değişle ;

Sitemizin Genellikle Kalıcı Olmayan Misafiridir . Yerine Göre 3-4 Saat Oturup Gider...
M
Morwena OP ⭐ 19y
Arkadaş x33.dll yane SM dosyasını ;
Avast
Kaspersky
Antivir gibi antivirüs programları virüs olarak görüyor ancak virüsler normal sm dosyalarında olan zararsız virüslerdir.
Antivirüs programlarını kapatıp çalıştırabilirsiniz ...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

http://www.virustotal.com/tr/analisis/5b4ea46a5a9633fab991fa05a18b5680

Trojen Dropper noluo ????

Biriniz cvp verin lütfen !!!!

Bu Sonuçta Bir Cracktir İllaki Bir Takım Virüsler Bulunacaktır İçinde Bu Virüsler İsrobotun Cracklenmesinde Kullanılıyor Yani Zararsızlardır...
M
mel1h___ ⭐ 19y
diğer arkadaşmmızda farklı bi baslık açmamıstı !!! Ordan dewam edebilirdik. detective

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: