Tebrikler + H.olsun
11. Nova ve Bandit Fw üstüste 4.kez
· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Tebrikler 😊
Tebrikler ve hayırlı olsun ☕
Hacım kastığınız slotun x y koordinatalrını pm olarak atsana. summer5:
bro elinde ki alet nedir soru:
Hacım kastığınız slotun x y koordinatalrını pm olarak atsana. summer5:
Oyuna girince gönderim hacı bunlar sade bana dşenler partiye düşenlerde var en önelisi sword ve xbow düştü
bende isterimmm 🤘
nedir senin bu heavy armorlardan cektigin brocum daral:
Adam 11 nova düsürdü para icinde yüzüyor ama genede pintiliginden +7 staff kullanıyor daral: summer4: makara: summer3:
Adam 11 nova düsürdü para icinde yüzüyor ama genede pintiliginden +7 staff kullanıyor daral: summer4: makara: summer3:
😁 😁

Ne zaman düştü bu?
G
GenesukiSama
⭐ 18y
Adam zengin ve Mütevazi zenginliği ile övünmüyor 😜
ooo kimleri görüyorummm Pacific serverinde türkleri birbirine düşüren mavii o bi kral ama kendi çapında tabi. pacificte türklerin ezilmesinin tek sebebi mavii kingsin dostum. bandit ile yetinedur sen.
nova staff arıyorum ah o satanın bi bulsam summer4:
Uğur bey ne zaman düştü bu?
G
GenesukiSama
⭐ 18y
ooo kimleri görüyorummm Pacific serverinde türkleri birbirine düşüren mavii o bi kral ama kendi çapında tabi. pacificte türklerin ezilmesinin tek sebebi mavii kingsin dostum. bandit ile yetinedur sen.
Şahsen kendimi Allah'ın değersiz bir kulu olarak görüyorum. ama saolsunlar senin gibi birçok kişiden king benzetmesini aldım. hepinizin gözlerinden öperim. Ne şanslısınki king bir dostun var herkese nasip olmaz makara:
ps: burda beni daha evel çekemeyenlerin yazısını gördükde bu kadar kabak gibi belli edene fazla rastlamadık 😁 herkes gibi düşünce özgürlüğün var ama birdaha bu seviyeyi ayarlamazsan 5 msjin var emeklerine yazık olur makara:
5 Mesaj hehe makara: makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap