Varmı benim gibi YGS ye girecek arkadaşlar 😆 😆 😆
11 Gün OP !
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Seneye bir daha girceksiniz ilk defa girenler boşa daralmayın xddd
bende giricem fakat pek umutlu değilim kazanacağımdan. bu yıl 2. senem ve 2 yıllık bi bölüme yerleşip seneye tekrar sınava girmek gibi bi planım var.

Direk 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp dgs ile 4 yıllığa geçmeyi düşünüyorum

Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Belki cok gec bir uyari olacak ama bu dusunceyi kafandan silmen lazim.Arkadaslarimin %90'i bu yolu denedi ve hepsi simdi kara kara dusunuyor. Dershaneler iki yillik okuyup gecis yapamayanlarla dolu , ayni sekilde universitede de bir cok kisi oyle. 1 yil daha dershaneye git guzelce hazirlan ne olursa olsun 4 yillik dene.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Direk 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp dgs ile 4 yıllığa geçmeyi düşünüyorum
Belki cok gec bir uyari olacak ama bu dusunceyi kafandan silmen lazim.Arkadaslarimin %90'i bu yolu denedi ve hepsi simdi kara kara dusunuyor. Dershaneler iki yillik okuyup gecis yapamayanlarla dolu , ayni sekilde universitede de bir cok kisi oyle. 1 yil daha dershaneye git guzelce hazirlan ne olursa olsun 4 yillik dene.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
3 Yıldır çoğu dersi görmediğim için korkuyorum açıkcası
Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildiDirek 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıp dgs ile 4 yıllığa geçmeyi düşünüyorum
3 Yıldır çoğu dersi görmediğim için korkuyorum açıkcası

Allah yardımcın olsun ,YGS zaman bakımından zor yoksa sorular tırt .
Yaralı styleDandik bi bölüm kazanıp orada üniversitede tekrar hazırlanırım iyi bir bölüme geçerim düşüncesini kafanızdan geçirmeyin gençler. Ben böyle diyip de o bölümü okumak zorunda olan çok kişi gördüm. Aman diyeyim.

NoMoreLove
⭐ 18y
Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
👍
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Dandik bi bölüm kazanıp orada üniversitede tekrar hazırlanırım iyi bir bölüme geçerim düşüncesini kafanızdan geçirmeyin gençler. Ben böyle diyip de o bölümü okumak zorunda olan çok kişi gördüm. Aman diyeyim.
👍
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Bilgisayar Programcılığı istiyorum

Bu mesaj Avasin rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üniversitede hazırlan(a)mıyorsun çünkü. Çok çok sağlam bir iraden olacak ki, o üniversite ortamını, muhabbetleri, kızları ve rahatlığı bırakıp tekrar ders çalışasın. Benim düşüncem bu yönde. İstediğiniz bölümü tutturamıyorsanız tercih yapmayın dersaneye yazılın. Dersanelerin mezun grupları -en azından benim gittiğim dönemde- çok kalabalık olmuyor. O yüzden lisedeki gibi laklak da fazla olmuyor. Tabi ki çıkıp bi kahve falan içiyorsun dersane arkadaşlarına ama en azından boş vaktin fazla oluyor ve seni çeken şeylerin sayısı üniversitedekinin binde biri kadar. E bir de tekrar hazırlanınca vicdan yapıyorsun ve en azından boş vaktinde ders çalışıyorsun. Uzun oldu biraz sanki summer6:
Dandik bi bölüm kazanıp orada üniversitede tekrar hazırlanırım iyi bir bölüme geçerim düşüncesini kafanızdan geçirmeyin gençler. Ben böyle diyip de o bölümü okumak zorunda olan çok kişi gördüm. Aman diyeyim.
Üniversitede hazırlan(a)mıyorsun çünkü. Çok çok sağlam bir iraden olacak ki, o üniversite ortamını, muhabbetleri, kızları ve rahatlığı bırakıp tekrar ders çalışasın. Benim düşüncem bu yönde. İstediğiniz bölümü tutturamıyorsanız tercih yapmayın dersaneye yazılın. Dersanelerin mezun grupları -en azından benim gittiğim dönemde- çok kalabalık olmuyor. O yüzden lisedeki gibi laklak da fazla olmuyor. Tabi ki çıkıp bi kahve falan içiyorsun dersane arkadaşlarına ama en azından boş vaktin fazla oluyor ve seni çeken şeylerin sayısı üniversitedekinin binde biri kadar. E bir de tekrar hazırlanınca vicdan yapıyorsun ve en azından boş vaktinde ders çalışıyorsun. Uzun oldu biraz sanki summer6:
[F New]Solo Gitarist
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ünide iken sınava girersen, puanın düşüyor. Hatırladığım kadarıyla böyle idi en son, bir araştır derim.
bende giricem fakat pek umutlu değilim kazanacağımdan. bu yıl 2. senem ve 2 yıllık bi bölüme yerleşip seneye tekrar sınava girmek gibi bi planım var.
Ünide iken sınava girersen, puanın düşüyor. Hatırladığım kadarıyla böyle idi en son, bir araştır derim.
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Eğer ilk sınavında bir yeri tercih ettin ve kazandıysan ikinci sınava girdiğinde puanın 1/2 düşüyor yani eğer lisen sana 30 puan verdiyse 15'e düşüyor yani bu büyük bir dezavantaj ben bu yüzden geçen sene tercih yapmadım bu seneki lise puanım düşmesin diye. Ayrıca ikinci girişte (ki ben 94lüyüm yaşıtlarım üni 3'e gidecek ben üni 1'e başlayınca) arkadaşlarının dağılıp üniversitelerdeki fotolarını/etkinliklerini görünce daha bir gaza geliyorsun çalışma azmi geliyor ve kazanıyorsun 😁
ps: sınava 11 gün kaldı hâlâ çalışmadım o ayrı 🙄
ps: sınava 11 gün kaldı hâlâ çalışmadım o ayrı 🙄
Hello world
2 yıllık bitirip dgs ile 4 yıllığa geçemezsem mezun olduktan sonra sınava tekrar girebilirmiyim ?

Bu mesaj HugoReyes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet 🍺 İstediğin yaşta, istediğin zaman sınava girmekte özgürsün.
2 yıllık bitirip dgs ile 4 yıllığa geçemezsem mezun olduktan sonra sınava tekrar girebilirmiyim ?
Evet 🍺 İstediğin yaşta, istediğin zaman sınava girmekte özgürsün.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap