Icerige atla
Extraloob

10.Sınıf Ders Kitapları Çözümleri

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben 10.Sınıfa gidiyorum ve bu seneki ders kitaplarının çözülmüş hallerini nerden bulabilirim ölçme değerlendirme gibi sorular oluyor-dil ve anlatım-türk edebiyatı-coğrafya-matematik bu şuanda okullarda ders gördüğümüz kitaplardan bahsediyorum milli eğitim bakalığının verdiği kitaptan lütfen çözümlenmiş şekilde bulan ve faydalanan varsa buraya söylesin 6 tane zayıf var bu sune acil kurtarmam lazım yoksa hayatım biter lütfen söyleyiniz teşekkurler extraokk
18 Yanıt
T
TripMaster ⭐ 19y
konuşma tarzından " ben 9. sınıfta böyle bir kitab aldım 10. sınıfı lazım " anlaşıyor. Mr. Green
9. sınıf sende varsa bana nerden buldun yazarsan güzel olur edebiyatcı zaten kök söktürüyo Mr. Green
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

konuşma tarzından " ben 9. sınıfta böyle bir kitab aldım 10. sınıfı lazım " anlaşıyor. Mr. Green
9. sınıf sende varsa bana nerden buldun yazarsan güzel olur edebiyatcı zaten kök söktürüyo Mr. Green

bende bıktım artık her gün ödev dedim internetlerde çözülmüş hali varsa çözelim extraokk
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
anlaşılan yok kimsede
L
Ödevler Bölümüne taşınıyor.. Arrow
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

Ödevler Bölümüne taşınıyor.. Arrow

tamam extraokk
D
dR.NooB ⭐ 19y
Shocked Höö bunu bulmam imkansız Mr. Green .. Ancak 11. sınıfların kurduğu bir ödev sitesi olabilir..bi bakıyım ben :?!!! mucX
H
HosenberG ⭐ 19y

Shocked Höö bunu bulmam imkansız Mr. Green .. Ancak 11. sınıfların kurduğu bir ödev sitesi olabilir..bi bakıyım ben :?!!! mucX

olmadı kendi kitaplarını gönder Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

Oldu başka Mr. Green Başarınkileri gönderelim tertemizdir.. Twisted Evil Mr. Green El bile sürmemiştir o extrabeer Mr. Green
H
HosenberG ⭐ 19y

Oldu başka Mr. Green Başarınkileri gönderelim tertemizdir.. Twisted Evil Mr. Green El bile sürmemiştir o extrabeer Mr. Green

küfrederler sora Laughing Laughing
furious
furious ⭐ 19y
bu kitap da 10. sınıf edebiya kitabı ndaki bütün değerlendirme soruları alıştırmalar hepsi var okul kitabına paralel gidiyo dilve anlatımını da alırsan o da aynı

- Resim Silinmiş.

işte bi tane örnek..

- Resim Silinmiş.
R
RollsRoyce ⭐ 19y

bu kitap da 10. sınıf edebiya kitabı ndaki bütün değerlendirme soruları alıştırmalar hepsi var okul kitabına paralel gidiyo dilve anlatımını da alırsan o da aynı

- Resim Silinmiş.

aynısı arkdasta var ödevleri hep okulda bundan yapıyoruz eger almak sıteyen varsa bursadan ise ö.m atsın adresi verem
D
dR.NooB ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

aynısı arkdasta var ödevleri hep okulda bundan yapıyoruz eger almak sıteyen varsa bursadan ise ö.m atsın adresi verem

çok güzel bu kitap edebiyatı zayıf olanlara tavsiye ederim extraokk extrabeer
R
RollsRoyce ⭐ 19y
yıllık ödev bile bundan yaptım Bakinin hayatı
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
benim aradığım kitan bu değil meb in normal okullara verdiği kitapladan lazım :)
furious
furious ⭐ 19y
zaten bu kitap meb in verdiği kitap taki bütün alıştırmaların hepsinin çözümü var
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

zaten bu kitap meb in verdiği kitap taki bütün alıştırmaların hepsinin çözümü var

ok tesekkuler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: