Icerige atla
Extraloob

10d sun legs = 30 silk DeadlyHunt farkıyla :)

· 57 Yanıt · 9.0K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
B
BaSoryong ⭐ 18y
Adam işi biliyor sun xbowu var legsı cıktı bu gıdısle sun set düzecek 😈
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Madem taktiği söylemiyorsun aklıma süper bi fikir geldi, Erdem 'cim akşam eve gelince oyunda ol (Afk Olma Yani 😆 ) 😈
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
cLonny ⭐ 18y
aşşağı yukarı 10 tane madde çıkardım sslere bakarak. Son ss'deki dalgaya aldanmayın 😄 Sadece dikkatleri oraya çekmek için atılmış bir yem 😄 Cumartesi günü yeni bilgisayarımı aldığımda dalgasına bu 10 madde ile popu deneyecem xD
I
Tebrikler... Bence magic pop takitiği diye birşey yok. Sun gitmesi gereken kişiye gidiyor sadece. Server da daha fazla silk alan kaç kişi var sizce? Silkle alınabilecek herşeyi almış gibi görünüyor arkadaş pre, devil, dress, ticket, inventory exp. vb...
X
Xrosower ⭐ 17y
Şansa bak ya 😜
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Tebrikler... Bence magic pop takitiği diye birşey yok. Sun gitmesi gereken kişiye gidiyor sadece. Server da daha fazla silk alan kaç kişi var sizce? Silkle alınabilecek herşeyi almış gibi görünüyor arkadaş pre, devil, dress, ticket, inventory exp. vb...

serverda 4k silk alanlar var ben 2 ayda 1.5k silk aldım .
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
Madem taktiği söylemiyorsun aklıma süper bi fikir geldi, Erdem 'cim akşam eve gelince oyunda ol (Afk Olma Yani 😆 ) 😈

yarın akşama kadar yokum bro k.bakma yarın aksam hallederiz 😉
I
Şans faktörü de yok değil tabi ama ben yinede silk alımıyla oyundaki herhangi bir şansın orantılı olduğuna inanıyorum. Kendimden örnek vereyim. Devil+pre+ikinci dressi aldığım ay arka arkaya 10d sos lar düştü. Bu aralar silk almıyorum hiç, item bile düşmüyor.
I
ilkveson ⭐ 17y
Köpeğinin adına bayıldım:D
R
Relax ⭐ 17y
helal 😊
C
Hayırlı olsun
U
Ultioxen ⭐ 16y
Denerken elinde hep magic poptan cıkan sos var 😊 bu taktik olabilir 😜
M
Şans faktörü de yok değil tabi ama ben yinede silk alımıyla oyundaki herhangi bir şansın orantılı olduğuna inanıyorum. Kendimden örnek vereyim. Devil+pre+ikinci dressi aldığım ay arka arkaya 10d sos lar düştü. Bu aralar silk almıyorum hiç, item bile düşmüyor.

Premium açıkken item düşürmede daha şanslı olursun. Premiumun bi özelliği bu 😊
C
Chess ⭐ 16y
sun staff için magic pop geldi geleli 2.500 - 3000 silk harcadım ,alamadım 🙄
C
caspercn ⭐ 16y
dostum çharına talibim karşıyakada oturuyorum mailto:[email protected] seni ekledim ben telefon numaranı yollarsan yada msn ye girdiğinde mail atarsan sana ulaşırım kesin talibim tmm haber bekliyorum
M
Tebrikler.
J
JeWilyn ⭐ 16y
erdem bro madem oyunu bırakıyorsun ö.m ile su işin püff noktalarını yazarmısın bro pls 😄 karsıyaka efsanesini ben devam ettireyim 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: