Icerige atla
Extraloob

109 & yeni skill

· 21 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Cryolite OP ⭐ 19y

yeni skill çok hoşuma gitti kocaman 😁
21 Yanıt
H
halit17 ⭐ 17y
ewet cok iyi
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Wowww müthiş
F
Fahmlugat ⭐ 18y
one abi ya 😱 😱
PS:tebrikler 110 uda görürüz yakında 💃
P
ProbIem ⭐ 17y
tbrkler
ps: bişi sorucam kim fotosunu paylaşsa burda solo kasıo burdaki bu yaptığınız görevin sonuncunda ne verio acaba lütfen söylerseniz sevnirim
C
Cryolite OP ⭐ 19y
tbrkler
ps: bişi sorucam kim fotosunu paylaşsa burda solo kasıo burdaki bu yaptığınız görevin sonuncunda ne verio acaba lütfen söylerseniz sevnirim

800 tane mob kesince 0.15~ civarı exp ve 750 sp veriyor
P
ProbIem ⭐ 17y
tbrkler

Hımm Bu Görev Nerden Alınıor+Sitede 100-110 göre sinsilesi varmı varsa link lütfen :))
C
Cryolite OP ⭐ 19y
tbrkler

Hımm Bu Görev Nerden Alınıor+Sitede 100-110 göre sinsilesi varmı varsa link lütfen :))

H'ye bas, quest kısmına gel, ordan Superhuman ile başlayan questlere git. hepsi orda 👍
W
whanque ⭐ 17y
benim glavierda nova +11 varken 103 lvlde phy atack ....~9313 di ama bendeki glavieydi o ayrı 😊
W
whanque ⭐ 17y
charın phy attackını kasdettim,bu arada eskisinden cok farklı gelmedi ama h.o ^^
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Awwwsomeeee benim bowumu da kasmak istiyorum artık yaaa mükemmel abi işte merak ettiklerim de buydu müthişsin sen bro ❤️

110 'da en kısa zamanda olursun inş. 🍺 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
P
ProbIem ⭐ 17y
H'ye bas, quest kısmına gel, ordan Superhuman ile başlayan questlere git. hepsi orda 👍
<333333 💃 💃 💃 😘 😘
L
gz
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
video ya alıp göstersen daha süper olur hacım 👍
K
kSk_StyLe ⭐ 17y
en hızlı chn char kasan adam o.O 😜
C
Cynosure ⭐ 19y
chn charı çok hızlı kasıyorsun gerçektende sbotmu kullanıyorsun vede 2. bi sorum olacak günlük kaç saat kasıyorsun ?
B
bjk190309 ⭐ 16y
Oha ya 57k hp olmuş naptın sen ya:S devilin %20 senin eminim foto çek:D
C
Cryolite OP ⭐ 19y
chn charı çok hızlı kasıyorsun gerçektende sbotmu kullanıyorsun vede 2. bi sorum olacak günlük kaç saat kasıyorsun ?

sbot kullanıyorum, 7/24.

😁
A
ALpique ⭐ 17y

😁

makara: daral:
A
apoli ⭐ 17y
adam hala devil %20 diyor ya daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.