http://img684.imageshack.us/g/adsz1w.png/
arkadaşlar oyun tamamen ücretsiz olup mmoprg tarzındadır, rapplezin yapımcısı olan gpotato serisinden.107lvl blade tüm ekipmanları ile birlikte satılıktır +10 full dest set,+10/+9 element legendary golden axeler vs.vs. char üzerinde 12billion(12,000,000,000) değerinde ekipman vardır,12billion elde etmeniz icin 600$ harcamanız gerekli olacaktır.Bunlar+107lvl char a 450$(pazarlık payı vardır) istiyorum ilgilenenler mailto:[email protected] adresine mail atabilirler.
Not: Charımın bulunduğu server Glaphan dır, oyun çocuksu gibi görünsede tam aksine oyuna adapte olduktan sonra çok eğlenceli hal alıyor:))
ilgilenen olursa 77lvl-master(120lvlden sonra kasmaya devam etmek isterseniz master oluyorsunuz birdaha 120lvl olduğunuzda ise hero iki kat sstatınız oluyor tamamen isteğe bağlı olarak charınızı güçlendiriyorsunuz) yoyo-jesterimide satabilirim oyunun sayılı jesterleri arasında(item bazında)
107LVL BLADE+FULL+FULL Ekipmanlı SATILIKTIR!!!
· 2 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
2 Yanıt
A
AddictedToFlyff
⭐ 16y
Blade Talibim mailto:[email protected]
Msnini Ekledim zaten Listeme Eğer Fiyatta Ve Güvelirlikte anlasabilirsek Chari almayi Düsünüyorum...
Msnini Ekledim zaten Listeme Eğer Fiyatta Ve Güvelirlikte anlasabilirsek Chari almayi Düsünüyorum...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap