Icerige atla
Extraloob

101+8+9 Nova item kıran oldumu Advance düştümü ??

· 27 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Bir arkadaş sos+7 blade den B adv düşürmüş.

Buda linki.
viewtopic.php?f=13&t=212676&hilit=

Novadan da düşer gibi geliyor biraz şans lazım sanırım.
H
hukumdar99 ⭐ 17y
Peki magic pop dan çıkan sunları kırdıran varmı ? bazıları diyorki 4 tane elemet veriyor her birinden 1 adet adv bırakın stone bile vermiyor diyorlar .Kıran varmı acaba elimde 2 tane magic pop malı sun var 😄 10d

Ps: Normal B class wepon ve shiled bulunmuyor yada ben hiç görmedim.Yani söyle bir düşüncem var novalar normal itemlere göre daha zor + basılıyor.Basit bir örnek vereyim.11 tane immortal yedim nova staffım +8 den yukarı çıkmadı.Ama novayı +8 yapıp patlatana kadar 3 tane +9 staff yaptım with out 😊 yaktığım ve kaybettiğim 2h ve staffların haddi hesabı yok tabi xD Bu yüzden normal itemlere abartılı plus yapmasınlar diye çıkmıyor olabilir.Yada +15 bi item kırdırmak gerekir 😄 Yadaaaaaaaaaaa silkroad normal b class adv wepon elixerleri koymayı unuttu 😄 Şaşırmam yani :D

Magic popdan çıkan 64+3 sos glavieyi kırdım 1eart 1water 1wind 1tanede fire element verdi. Sakın magic poptan çıkanları kırdırmayın.
bu joymaxın işine akıl ermez. summer5:
B
BestPlayer ⭐ 16y
Beyler o ihtimaller sağlam deil ben Sun + 3 kırdırdım B class düştü : )
A
allexde96 ⭐ 16y
Arkadaşlar Sos Som ve Sunlarla ilgili bir bilgim yok fakat şunları söyleyebilirim.. Toplamda 6tane nova kırılmasına şahit oldum bunların çoğu Harp Dual Axe Sword gibi itemlerdi.. Eğer blueları %100max olup iç statlarıda düzgün olursa +5FB Nova İtemden B class Verme ihtimali yüksek oluyor.. 6 tane nova itemin 4ünden B Class verdi.. Ama bu itemlerde immo olması çok önemli.. İmmolu bir item kırıldığı zaman %80e kadar bu ihtimal çıkabiliyor 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Düşmedim ben 😆
ps:Advance görünce yazayım dedim 😜
P
PANTAO ⭐ 19y
sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence

Peki magic pop dan çıkan sunları kırdıran varmı ? bazıları diyorki 4 tane elemet veriyor her birinden 1 adet adv bırakın stone bile vermiyor diyorlar .Kıran varmı acaba elimde 2 tane magic pop malı sun var 😄 10d

Ps: Normal B class wepon ve shiled bulunmuyor yada ben hiç görmedim.Yani söyle bir düşüncem var novalar normal itemlere göre daha zor + basılıyor.Basit bir örnek vereyim.11 tane immortal yedim nova staffım +8 den yukarı çıkmadı.Ama novayı +8 yapıp patlatana kadar 3 tane +9 staff yaptım with out 😊 yaktığım ve kaybettiğim 2h ve staffların haddi hesabı yok tabi xD Bu yüzden normal itemlere abartılı plus yapmasınlar diye çıkmıyor olabilir.Yada +15 bi item kırdırmak gerekir 😄 Yadaaaaaaaaaaa silkroad normal b class adv wepon elixerleri koymayı unuttu 😄 Şaşırmam yani :D

ben sun rıng kırdım poptan cıkan 4 elemnt verdı sadece 1 er adet
P
PANTAO ⭐ 19y
dun 650 m nova 6 ımmo axe aldık ful blue yaptık +7 oldu +1 wep adv ıle 8 oldu kırınca b clas 12 degre wepon werdı daha once kırdıgım +5 nova spear vs ıtemlerden zor bela (a) aldık veya alamadık suan o b clas ıle +11 bow yapıldı server gaia

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: