Icerige atla
Extraloob

101+8 Robe Female Legs

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
-- Troy -- SATILIKTIR İtem.. 😊 Max blue olarak satılacak...

Son Hali.. 😊

Spoiler
İtemi Silkle Takasta Edebiliriz Yada Troyda Bir Karakterlede... Bin Silk Veren Çıktı ama Güven Konusundan Vermedim Bana Güvenebilirsiniz... Çar Satışında Referansım vardır. Kimseyede Bir Yanlışım Olmamıştır. Saygılar Sevgiler..
17 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
tbrkler guzel item 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohanness bu nasıl bir itemdir o.O
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
ohanness bu nasıl bir itemdir o.O

😊 Resim istemiştin etkinlik için.. bende erkenden vereyim dedim etkinlik dışı bir item..
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
Yavaş gidin laa daha 1 hafta oldu 11d geleli 😁

1 Saat İxir Bastım Durmadan Namussuza 😊... 1000 Silk Veren Var Şuan Oyundan Ama Güvenmiyorum adama 😊
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
çakmışın elixir b yi ^^
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
çakmışın elixir b yi ^^

😊 Evet Efenim.. 4 Gün B Elimde Durdu 500m'den Satılmadı bende Böyle Katlayı Verem Dedim Kâr'ımı.. 😊
C
arkadaşlar bişi sorucam. mesela bende fb bi sos var 9 dg weapon. bunu kırınca çıkan elixiri normal iteme çakabilcekmiyim. yoksa sadece sox laramı çakılıyor.
_
tebrikler
O
orhan09 ⭐ 17y
Neyden düşürdün B yi?
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
arkadaşlar bişi sorucam. mesela bende fb bi sos var 9 dg weapon. bunu kırınca çıkan elixiri normal iteme çakabilcekmiyim. yoksa sadece sox laramı çakılıyor.

Bunun Yeri Burası Değil... Advanced Elixir Konusu Verilmişti Oradan Bakabilirsin.. Ayrıca Sosları Kırarsan Sadece Soxlara Basabileceğin İxir Verir..

Nerden Düşürdün Sorusuna Gelince... 96+5 FULL Blue Garment Legsten Çıktı. ❤️
J
JeWilyn ⭐ 16y
anlamadığım bişey var normal daventec basmısın +6 dan +8 olmus benım silahım nova değil a class elxir bastım +5 den +6 oldu bidaha basablme sansım varmı ona ?
C
Cengizhancelik OP ⭐ 18y
anlamadığım bişey var normal daventec basmısın +6 dan +8 olmus benım silahım nova değil a class elxir bastım +5 den +6 oldu bidaha basablme sansım varmı ona ?

Ben Class B Bastım... Yani +2 Bastı Direk 😊 .. Hayır Malesef 1 Kere Basılıyor.
C
Tebrikler
C
chipshajen ⭐ 17y
hey yavrum hey iteme bak arkadaş.
C
Coq'RighT ⭐ 18y
super tebrikler.... 😊
W
Warmoon ⭐ 18y
w0w OmG

Yanıt yazmak için giriş yapın.