Resim cekemedim... (Sinirden.) cin carla pvp yapiorum.Bendeki ise eu 2hnd 100 lvl FF.Karsi taraftaki cin cara 70k vuruorum ve yatiramiorum..
yaklasik 2 dkk falan ugrastim yatirmak.. ne 45k -ne 50k icin ama olmadi daha sonra wiz geldi oda pvp yapti yatiramadi adama sordum nasil oluor bu die bana 100k hp oldugunu söledi nasil oldugunu sordum bu sadece bir oyun die yanit verdi........Herhangi bir fikri olan arkadas varsa yazarsa memun olurum..birde farkettim nasil bu event moblarinda seninvurdugun criticalin bile 1 gözüküorsa benim de bir iki vurusumu öle gösterdi
100k hp chinese car
· 34 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
imkansız !
aynen imkansız sadece hp scroll-str buff-siyah res olsa setide FF olsa bile 75-80k arası olur diye düşünüyorum.seninde bu kadar bufu olan bi cara 70k vurman imkansız cünkü siyah res bufu ile defansıda artar carın
ben car siyah resli yazmadim sadece normal kendi bufflari vardi hpscroll yoktu bir hack durumu olabilir mi
P
PRoFeSSiYoNaL
⭐ 17y
fire wall bufu felan açıktır öyle vurmuşsundur 70K o adamdada yoktur 100K hp
fire wall bufu felan açıktır öyle vurmuşsundur 70K o adamdada yoktur 100K hp
katılıyorum.
lol firedekı defans acıktır çevresi alevle kaplayan
cari oyunda görürsem ss istiycem ondan ama adami yatiramadim heee bu arada zerk de actim zerkle vurduklarimdam bir iki tanesi 1 olarak gösterdi pk2 olabilir mi yada hack yapabilir mi
Fire wall vardır hemde vigor kullanıyodur
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Firedeki Defans Acık olsa bile O Sadece Mag >.< Buzdakini Acmış olsa 70K Göstermez Buz >.<
evet vigor kullandi ama en ii cözüm adamin bir ss atmasi olacak sanirim.. cevaplar beni tatmin etmedi
PS: bu oyuna dün baslamadim
PS: bu oyuna dün baslamadim
Arkadasım Bana Olmustu 94 Nukerken 87 Glavıeye 40k cakıodum onun nedenı Cold ve Fıre de Bı Buff WAR Onlardan Dolayı İsimLeri Şöyle
Iceberg Wall
Fire Wall
Iceberg Wall
Fire Wall
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
ben bir kere 100 k hp can oldugunu bi characterde görmüştüm hemde bu sitede resimleri felan vardır belki bi kurcalıyım ☕
100 k hp olduğunu bende bir ssde görmüştüm ^^
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
buyrun 😜
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
😄
hehehe bu bufflarla bndede olur en az 85k 😄
buyrun 😜
- Resim Silinmiş.
hehehe bu bufflarla bndede olur en az 85k 😄
Firedeki Defans Acık olsa bile O Sadece Mag >.< Buzdakini Acmış olsa 70K Göstermez Buz >.<
Zerk ile vurabilir. Boşa Gider.
100k hp olmasına gelince Chinese Charda inanmam biraz zor buna.. bir arkadaş SS göndermiş fakat o bir Warrior. Vital increase açmış ve başarmış 😊 Chineselerde belki bir ihtimal glavie charda 100k olabilir ki sanmam.
ewt fire ve buzda 70-80 k lar gorunuyor
sacmaLık :S
sweetCHIEF
⭐ 17y
aynen imkansız sadece hp scroll-str buff-siyah res olsa setide FF olsa bile 75-80k arası olur diye düşünüyorum.seninde bu kadar bufu olan bi cara 70k vurman imkansız cünkü siyah res bufu ile defansıda artar carın
Bu açıklama yeter sanırım 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap