Icerige atla
Extraloob

10/05/2011 Haftalık Bakım Tamamlanmıştır (Rollback YOK)

· 27 Yanıt · 3.4K görüntüleme
T
Tony Montana OP ⭐ 18y

Geçen hafta "Check"i çok fazla uzattıkları için sorunsuz bir update yapılmıştır ve Türkiye yerel saatiyle 09:00'da Serverler açılmıştır.

Oyun Update:

-Veritabanı yedeklendi.

PS Veritabanının yedeklenmesi demek, "Rollback" gelmeyecek demenin kibar halidir. Yani bundan sonra herhangi bir Rollback beklemeyin 👍

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
27 Yanıt
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
/1 Gün Global
S
Teşekkürler, bende katılıyorum Tony'e.
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Teşekkürler 😊 seviyorum ya exTRaloob'u 😊
P
işte bu kadar 1 haftadır süren ve insanların başını şişiren tartışmada son bulmuş oldu hadi hayırlı olsun :)) iyi forumlar
A
alemdar34 ⭐ 15y
pekı bnde hağla gelmedı star hağla servırlar da n/a yazıor
K
korc4n ⭐ 16y
teşekkürler bilgilendirme için 😊
R
RunFiles ⭐ 15y
Ben isroyu takip etmiyorum ama saniyorum uyarmislardi email korumasi yapin chariniza diye.
A
alemdar34 ⭐ 15y
acil çözümleyici cevap plss 😄
S
işte bu kadar 1 haftadır süren ve insanların başını şişiren tartışmada son bulmuş oldu hadi hayırlı olsun :)) iyi forumlar

kardeşim bu normal silkroad :)
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Sonunda netleşti artık kasmaya başlayabilirim.
A
alemdar34 ⭐ 15y
bnde start gelmıor hağla ne yapmalıyım acil !!!
A
alemdar34 ⭐ 15y
bnde hağla N/A
A
alemdar34 ⭐ 15y
bi ilgilencek yokmu ya
D
Derdini daha aciklayici ve daha anlasilir bir turkce ile yazabilirsen belki yardimci olacak bir arkadasimiz cikar. (Klavyemde Turkce karakterler olmadigindan bu sekilde yazabiliyorum).
P

kardeşim bu normal silkroad :)

Benim anormal Silkroad dan bahsettigim hangi cümlemde geçiyor üstad :)) 1 haftadır insanlar rollback diye deliriyorlardı millet önüne gelene iftira atıyordu ve başlığa dikkat ettiysen ROLLBACK YOK yazıyor o sebeple bu yorumu yazdım umarım daha açıklayıcı olmuşumdur :)) Veya umarım normal Silkroad oyuncusu olabilmişimdir gözünüzde :)) Nyse iyi forumlar :))
C
CrawL ⭐ 15y
Eyw kardeşim :)Rollback olayı iyi mi oldu kötümü bilmemama check sorunsuz önemli olan budur .
D
Aslında Nerde ve Nezaman OLacığınıza bizide bildirseniz bizde exl üyeleri olarak bilgilenip gelsek daha iyi olmazmı ?
T
Tony Montana OP ⭐ 18y
Aslında Nerde ve Nezaman OLacığınıza bizide bildirseniz bizde exl üyeleri olarak bilgilenip gelsek daha iyi olmazmı ?

Sorununu daha açık dile getirir misin ?
S
SirGLooMy ⭐ 15y
1 haftadır söylüyoruz rollback gelmicek diye ama bir çok arkadaşım anlamamak için elinden geleni yaptı
ve bakın bugün de rollback gelmedi üstüne yedekleme yapıldı
artık herkez oyunda olağan işlerine baksın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: