Hepimize hayırlı olsun...
100.000 mesaj bir kez daha yaklaşıyor.
· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
nerden bakılıyo kaç olduğu.. Mr. Green
99998
Toplam 100042 mesaj | Toplam 7437 başlık | Toplam 48185 üye Mr. Green extrabeer
db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
durmak yok yola devam.... extrabeer
Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil extraokk
Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil extraokk
zuhauhahua Very Happy
bi party sloganı gibi oldu ama sölemecem Very Happy
senden çalmadım ibrahim abi...birden söyledim belki zihnimde yer etmiştir.... Very Happy
Akpartinin sloganı..
öyle bir parti mi var Twisted Evil
Akpartinin sloganı..
onu biliyorum Very Happy . bu anlamda kullanmaktan bhsetmiştim Very Happy ...
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Hayırlı olsun , nice 100.000 mesajlar görmek dileğiyle Razz
tmmda 100.000. msj ı kım attı ve ödül ne o önemli Razz extrabeer extrabeer extrabeer popcorn popcorn
durdura bilen varmı sorarım size kahvekeyfi Wink
durdura bilen varmı sorarım size kahvekeyfi Wink
Sormana gerek bile yok Wink
konu baya saptı Very Happy
geri dönelim
100.000 mesaj kimin Very Happy
geri dönelim
100.000 mesaj kimin Very Happy
pff catlıcam ya kim attı 100.000 mesajı ve ödül ne Cool Razz Razz Razz Razz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap