Icerige atla
Extraloob

1000 parça puzzle

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
Yeni aldığım "kaplumbağa terbiyecisi" 1000 parça puzzle başlıyorum 😁
Koyacak düz zemin bulamadığım için bilgisayar masamdaki altlığı çıkarıp yapacağım, geçiçi olarak tabi 😁

Daha önceden böle bir uğraş içine girmiş ya da bilen arkadaşlar tüyo verebilir mi? biggrint1

Spoiler

Sol tabağa köşeleri, sağ tabağa ise acayip şekilli kenarlıkları olan parçaları koydum 😁

Puzzle boyutu : 76,5 x 42,7 cm nese:

İnş. ileride belki çoook ileri bir vakitte bitirdiğimde çerçeveletip asacağım duvarıma 😄 Bitmiş halini buraya da koyarım tabi [horny21
14 Yanıt
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Onu yapacak sabır ve azim bende yok ama. Öyle bir şeye kalkışsam birşeyin üstüne koymak yerine direkt odamda yere kurarım 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
Challenger tüyosu: İlk köşelerden başla fear1
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Dehşete düştüm kolay gelsin sana 😄
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Onu yapacak sabır ve azim bende yok ama. Öyle bir şeye kalkışsam birşeyin üstüne koymak yerine direkt odamda yere kurarım :)

Yere koymayı düşündüm ama sonra onu yerden kaldırmak var, en azından bu tahtanın üzerinde kaldırıp başka yerlere koyabiliyorum 😄

Challenger tüyosu: İlk köşelerden başla fear1

🙏

Dehşete düştüm kolay gelsin sana :D

İlk kutuyu açtığımda parçaları görünce bin değil on bin gibi gelmişti gözüme fena korkmuştum ama başladıktan sonra devamı geliyor, tabi bin parça olunca lazım parçayı aramak bayağı uzun sürüyor 😄 sadnessla1
Collapse
Collapse ⭐ 16y
1000 parça çok değil bence birkaç gün fazla uğraşmadan yapılır 😊
Temet Nosce
Hemen git bir puzzle halısı edin. Yer derdi olmaz, puzzle parçaları halıya yapışık kalır halıyı toplarken düşme vs olmaz. Ertesi gün halıyı açar tekrar başlarsın yapmaya.

Mesela ; http://bit.ly/18BU1Ee
CreddyTitans
yazın baya sarmıştım 1500 lik 4 tane 1000 lik 2 tane 2000 lik 1 tane yapmıstık evde , simdi hedef 5000
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 hafta sonra sıkılacaksın 😄
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hemen git bir puzzle halısı edin. Yer derdi olmaz, puzzle parçaları halıya yapışık kalır halıyı toplarken düşme vs olmaz. Ertesi gün halıyı açar tekrar başlarsın yapmaya.

Mesela ; http://bit.ly/18BU1Ee

Süpersin dostum bunu bilmiyordum iyi tavsiye oldu, yoksa harap olacaktım tahta üzerinde 😄

Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
yazın baya sarmıştım 1500 lik 4 tane 1000 lik 2 tane 2000 lik 1 tane yapmıstık evde , simdi hedef 5000

🙏 Tüyo var mı tüyo makara:

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 hafta sonra sıkılacaksın :D

Eğer yapım vaktini erteleyerek çok uzatırsam soğurum sonrada çöpe atabilirim. O yüzden sıcağı sıcağına yapıp bitirmek istiyorum 😄
M
murathep ⭐ 19y
boş iş
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Puzzle yapmak 12 yaş altı çocuklar için oldukça iyi bir görsel zeka gelistiricidir.
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bu mesaj murathep rumuzlu uyeden alinti yapildi
boş iş

Hobi 😎
M
Minotoche ⭐ 17y
git bir kırtasiyeye al bi mukavva üstünde yapıver uğraşma tahtayla 😊

Yazın 3 tane 1000lik yaptım hiç sıkılmadan. Ama bence hemen bitirme çünkü hemen yenisi gelsin istiyosun boşluğa düşüyosun 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: