Ben de isterim.
%100 Turkish Rap Fun Club//Alımlar-Atımlar Başlamıştır.
· 63 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
Ben de isterim.
Bende tekrardan gelmek istiyorum... 😘
Ben de isterim.
Birdaha çıkmak yok
Done paylasıma devam
Bende geliyim diyeceğim post sayımız yetersiz kalıyor herhalde neyse kasmaya devam alırsan sevinirim ama almassanda canın sağolsun ne diyelim 😊
Ben de isterim.
Birdaha çıkmak yok
Done paylasıma devam
Teşekkürler.. ^^
Aynen devam... ^^
Bende geliyim diyeceğim post sayımız yetersiz kalıyor herhalde neyse kasmaya devam alırsan sevinirim ama almassanda canın sağolsun ne diyelim :)
Done
Paylaşıma devam
@Absence
Teşekkürler^^
Teşekkürler^^
Bende katılmak istiyorum aranıza kabul edilirsem ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bende katılmak istiyorum aranıza kabul edilirsem ..
Hoşgeldin
Paylaşıma devam
Teşekkür ederim 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bende geliyim diyeceğim post sayımız yetersiz kalıyor herhalde neyse kasmaya devam alırsan sevinirim ama almassanda canın sağolsun ne diyelim :)
aynen bizide alırsan sevinirim repe karşı ilgim büyük paylaşım yaparım yani şimdiden teşekkürler
Bakın sizden kural olan 500 post sayısını istemiyorum istediğim birkaç paylaşım görmek
(paylaşım deyince hemen Sagopanın,cezanın hayatını c/p yapıp koymak gelmesin aklınıza artık)
(paylaşım deyince hemen Sagopanın,cezanın hayatını c/p yapıp koymak gelmesin aklınıza artık)
Tamam kızmanız normal gerçekten bazıları boyle yapıyor ve gerçekten sızı anlıyorum ama ben gercekten boyle yapmam zaten artık bu aıleden sayılırım hrkonakla cok eskıden berı burdayım saygılarımla alırsanız sevinirim
cok saolasın kardeşim
C
Constanzia
⭐ 19y
benide alırmısınız
benide alın pek fazla post kasmıyorum
O
Optimus Prime
⭐ 18y
alırmısınız demek istedin galiba 🕵️
İyiki kasmıyorsun akşam nekadar topic varsa hepsini hortlattın gereksiz yorum yazdın baltaladın v.b
B
BygeneraL06
⭐ 17y
BENDE BİR RAPPERİM BENİDE ALIRMISIN?
O
Optimus Prime
⭐ 18y
İyiki kasmıyorsun akşam nekadar topic varsa hepsini hortlattın gereksiz yorum yazdın baltaladın v.b
👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap