Oooo jeyecan dorukta evet dewam ediyor Mr. Green
%100 Turkısh Rap Fan Club Aday Seçimleri
· 96 Yanıt · 4.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
hocam önce bi üyelerin listesini yapsaydınız daha sonra bakardık başkan seçimine bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim fun club resmini ekliyorum imzama extraokk
pardon ya onun için ayrı bi topic açmışsın onu görmemişim Confused neyse kusura bakmassın artık Very Happy
Nedemek... Wink
Warlord valla sana oy gönderenler burada şahitlik yapmazsa inanmam sana gönderilen oylara!
Saygılar...
Saygılar...
Warlord lütfen sana oy atanları yazarmısın nedense warlord a oy atanlar hiç msj yazmıyor???
saçmalama kahvekeyfi
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Mert5100 oy verdim ama konuda msjları okuyunca dogrumu yalnış mı yaptım dedim Rolling Eyes
Mert'e verdimde Mert'in oyları ne kadar gerçekse War_lord'unda bir o kadar gerçektir inanmıcak bişey yok.. Idea
Ben Aday Olmadım Bu Bir!
Bu Adil Bir Oylama Değil Bu İki!
Adam Gider 50 Tane Account Açar Kendine Oy Verir Bu Üç!
Benim Adımı Ordan Sil Buda Dört!
Emir Kipiyle konuşma bu Beş..
Yanlışlık olabilir bu Altı..
Bu Kesinlikle adil bir oylamadır oyu verenin IP Adresinden Belli olur Buda Yedi.. Exclamation
Anlatabildimmi??
Biz seni tutmayalım o zaman neyse gerekli cevabı yönetim versin.. Idea
rap işi işte ancak bu kadar olur Idea
Daha geçen gün beni niye yazmadın diye sinirlennme smileyi koymuştun ya lan?
WarLord ve Bütün Ona Oy Gönderen Arkadaşlardan Tek Tek Özür Diliyorum!
Saygılar...
WarLord ve Bütün Ona Oy Gönderen Arkadaşlardan Tek Tek Özür Diliyorum!
Saygılar...
rap işi işte ancak bu kadar olur Idea
Okan abi yapma bi kişi için şunu gururmu kırıyorsın Mr. Green
mert olmalı
Yaw gelmişin burda moda bile kafa tutuyon
Herkes sakin olsun oylama sonuçlansın düzgün bir şekilde,kimse uyarı almadan. kahvekeyfi
Doğa üstü vs. şeyleri yok ama biraz saygın varsa saygı duy!Bende bazen istemedende olsa forum sakinlerini kırabiliyorum sonra özrü diliyorum eğer onların doğa üstü gücü yoksa hadi Elazıglee,Extraloob abi ye yazsana bunları...Bunu askeriye gibi idüşün ordada kantine gidebiliyo,dinlenebiliyor,izne çıkabiliyor.Fakat komutanına saygısızlık yapmıyo sıkıyorsa yapsın... bak ne oluyor.
Pff hadi yaw biz yönetici seçene kadar... Confused ne zaman biticek?
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Konuyu saptırmayın...
saygısızlığa Hiç İnsiyatifim yoktur..
Birdaha olmasın..
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
saygısızlığa Hiç İnsiyatifim yoktur..
Birdaha olmasın..
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
sen ol mert
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap