O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #21 Warrior çhar derken onu kastetmiştim zaten 👍 🍺 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SatanicTurtle ⭐ 17y 17 yil once #22 Fena değil 😜ps: "ka" ^^😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pro ⭐ 18y 17 yil once #23 Güzelmiş Sanırsam server hera en son heradayken gormuştum bu charı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
6 67' Mustang ⭐ 18y 17 yil once #24 Güzel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #25 OmG o.O TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #26 100K hp 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 17 yil once #27 normal adam 5-6 tane hp basarn buff yapmıs birde ölünce yerden kaldıranda yapılmıs adama oda bi 10k veriyor ohhhh 100k hp gelme keyfine bunu medusada yapıcan hiç yatmazsın 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E e-con ⭐ 17y 17 yil once #28 Grand name e bittim ben. :D 😁 1 korum dead 😈 😎 100 ka hahah ka 🤤 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aboc ⭐ 19y 17 yil once #29 bu 'ka' darı fena 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tatanga ⭐ 19y 17 yil once #30 meleğin adı da guzelmiş =))) 100'ka' hp 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #31 "ka"kk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MMe_Nobles ⭐ 17y 17 yil once #32 woooooT 100k hp ^_^ Ps : Grant name süpermiş 😄 1KorumDeaD:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil