Icerige atla
Extraloob

100 EXL POINT YARISMASI TAMAMLANDI

· 190 Yanıt · 33K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y

100 EXL Point'e erişen üyemize cekilis ile tam 100 TL HEDİYE!

Evet , EXL Point bölümünü 100'e tamamlayan herkese 100 TL'lik çekilişe katılım hakkı tanıyoruz.Her hangi bir zorunluluk yok , her hangi bir dayatma yok.İstediğiniz gibi 100 TL'niz verilecek ve istediğiniz yerde kullanabileceksiniz.Peki nedir bu EXL Point ?

EXL Point Nedir?

EXL Point, bir tür puanlama sistemidir. Kullanıcının yorumunu beğendiğinizde ya da beğenmediğinizde "+" ya da "-" şekilde EXL Point verebilirsiniz.

Nasıl EXL Point Verebilirim?

Görmüş oldugunuz gibi kullanıcının avatarının altında yukarı ve asagı olmak üzere iki tane ok bulunmaktadır. Yukarı ok "+" oyu, aşağı ok "-" oyu belirtmektedir.

Yukarıda "1-5" arası rakamlar bulunmaktadır. Bunlar vereceginiz EXL Point'i belirtir.

Yarışma Nasıl Katılırım ?

Yarışma katılmak çok basit.Sadece 100 EXL Point'e ulaşın ve bu konunun altına 100 EXL Point topladım katılmak istiyorum yazın. Biz de listemize sizi ekleyelim.

Yarışma Kuralları

Yarışma süresi 19.07.2012 tarihinde başlayıp 19.08.2012 tarihinde sona ericektir (Yeterli katılım sağlanmaz ise süre uzatılacaktır.)

Yarışma süresince her 100 Exl Point`e ulaşan kişi çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Mesajlarınızda ve paylaşımlarınızda EXL Point ver gibi cümlelerine lütfen yer vermeniz yarısmadan diskalefiye olmanıza sebep olacaktır.

Bir kullanıcının EXL Point verebilmesi icin en az 10 mesaja sahip olması gerekmektedir.

Yeni kullanıcı açıp kendinize EXL Point vermek kesinlikle yasaktır. Bu durumla karşılaşıldığı anda EXL Point'iniz sıfırlanacak ve hesabınız "1 ay" forumdan uzaklaştırılacaktır.

Yarışmaya yönetim ekibi katılamayacaktır.

Puanlamada hile yaptığını düşündüğünüz kişileri lütfen yönetime şikayet ediniz.

Yarışmaya sponsor olan silkroad-s.com'a teşekkür ederiz ❤️
Konuyu düzenleme aşamasında yardımcı olan Clochard , Lordzek , Ufck ve Lemonade'a teşekkür ederim ❤️

Diskalifiye Olan Kullanicilar;

- RhaniX
- yilmaz2601

[bilgi]CEKILISE KATILACAK UYELER
-Aphrodite ------3
-batuhan 3X ------7
-Continuum ------ 9
-EmmaW-------8
-frityus ------- 2
-arveleson ------- 6
-Xenas ------ 5[/bilgi]

Saygılarımızla;
EXL Team

- Resim Silinmiş.

[F New]Solo Gitarist
190 Yanıt
CreddyTitans
Çok İyi Bir Düşünce Mutlaka Foruma Canlılık Verecektir.
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Baktım işler iyi gidiyor vericem istifamı 🍿
CreddyTitans

Baktım işler iyi gidiyor vericem istifamı 🍿

Zekice 🤘
C
Continuum ⭐ 18y
çoook gerideyim çooookkkk 😄

Spoiler
yani ben şimdi ''+exlrep'imi isperim pampa desem diskalifiye mi olucam ? 😳 ☕
A
AAnGeLL ⭐ 18y
güze konu +rep 😞
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Biraz öyle oluyor 🤘 😳
C
Continuum ⭐ 18y

Biraz öyle oluyor 🤘 😳

nasil +exlrep alicam peki :D:D

Spoiler
çaktirma 2 kere söyledim :P
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu arada bu yarışma geleneksel hale gelecek.Mümkün olduğu sürece yapılacak aynı yarışma.
CreddyTitans
Bu arada bu yarışma geleneksel hale gelecek.Mümkün olduğu sürece yapılacak aynı yarışma.

Bu parayı sadece www.silkroad-s.com sitesinde mi kullanabileceğiz ? scared1
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bu parayı sadece http://www.silkroad-s.com sitesinde mi kullanabileceğiz ? scared1

Yok hacım onlar sadece sponsor oldular yarışmaya.Parayı istediğin gibi kullan , istiyorsan mahallede ki bakkalında harca 😊 100 lira nakit olarak vereceğiz yani.Banka hesabın varsa banka hesabına atacağız yoksada misli.com tarzı sitelerde hesap açar oraya atarız.Bir şekilde banka hesabı bulduğunda çeker oradan 😊
CreddyTitans
eekd1 Çok İyiymiş. 🤤
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Bu parayı sadece http://www.silkroad-s.com sitesinde mi kullanabileceğiz ? scared1

silkroad-s.com da bizi görecek mi ?
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eekd1 Çok İyiymiş. 🤤

Hatta biraz daha krolaştırayım işi , verilecek 100 TL'nin görüntüleri 😁

Spoiler
CreddyTitans

silkroad-s.com da bizi görecek mi ?

Vizontele ? (Zeki Müren) biggrint1
.NET
.NET OP ⭐ 19y
"Sanal ortamda ucunda para olan uygulamalara karşıyım" diye "-" ExlP almisim. Ne yapsak hata oluyor. Yeni bir uygulama getirdik sitemize ve bunu odullu olacak sekilde bir duzende duyurduk. Nesi yanlis ki?
[F New]Solo Gitarist
CreddyTitans
"Sanal ortamda ucunda para olan uygulamalara karşıyım" diye "-" ExlP almisim. Ne yapsak hata oluyor. Yeni bir uygulama getirdik sitemize ve bunu odullu olacak sekilde bir duzende duyurduk. Nesi yanlis ki?

Bence yanlış bir şey değil böyle saçma nedenlerden dolayı ExlP ile oynayanlara ceza verin , önüne geçilecektir. whiteangel
C
Continuum ⭐ 18y
Tüm arkadaşlara başarilar dilerim, aileme, sevgilime ve can dostum olan arkadaşima selam yolluyorum, 100 lira size hiçbirşey almiycam !!!! ❤️ 🍺 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
+exl puan ver, profilindeyim.

Türünden muhabbetler döner gibime geliyor 😄
Special thx to Flexi
C
Continuum ⭐ 18y
+exl puan ver, profilindeyim.

Türünden muhabbetler döner gibime geliyor :D

niye olmasin canim;
bana 1 verene ben 5 veririm ! 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.