Icerige atla
Extraloob

!! 10 Kasım Anma Yürüyüşü !!

· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme
R
RecLast OP ⭐ 18y

[youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/qmczAa95QyU&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/qmczAa95QyU&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=qmczAa95QyU

Anma Yürüyüşü Yaptık Umarım Beğenirsiniz...
20 Yanıt
T
Düşünmeniz bile yeter. Helal olsun sizin gibi bizim gibi Atasını hatırlayan gençlere.Zaten bizim gibi Atasını ve bize bıraktıklarını seven gençler oldukça emin olunki bu cumhuriyet bu ülke üzerine kurulan bütün pusuları felaket senaryolarını halt ederiz.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Muhteşem olmuş kardeşim.Bende Gaia'da yapmak istedim ama kimse takmadı bile..Ne diyim yazık.Gaia'da sadece 8 kişi toplayabildim onlarla beraber yaptık bizde..
Special thx to Flexi
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Muhteşem olmuş kardeşim.Bende Gaia'da yapmak istedim ama kimse takmadı bile..Ne diyim yazık.Gaia'da sadece 8 kişi toplayabildim onlarla beraber yaptık bizde..

Okan abinin dediği gibi gaia ölü server.Herkes kasmanın pvp'nin peşine düşmüş.
R
RecLast OP ⭐ 18y
Teşekkürler Yorumlar için bende kimse toplayamamıştım hatta bi an daılma oldu bazı akıllılar yürüyüşü kendisi hazırladı sayıp önden gitmeye çalıştı ama globaller durmadı 😊 sonunda yürüyüşü tm anlamıyla gerçekleştirebildim...

Ne Mutlu Türküm Diyene !
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Okan abinin dediği gibi gaia ölü server.Herkes kasmanın pvp'nin peşine düşmüş.

Gerçekten Öyle Bro.Pvp alanında onlarca Türk oyuncular var.Onlardan sadece 2 Si Geldi.Buradan SaLLa_SaLLa ve _O_O_'du nick i sanırım^^ Teşekkür Ediyorum 😘
Special thx to Flexi
R
RecLast OP ⭐ 18y
Videonun sonuna kadar baktınızmı acaba en güzel yeri sonu söliyim 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Videonun sonuna kadar baktınızmı acaba en güzel yeri sonu söliyim :)

Bitiş güzelde biterken müziğin sesini kıssan birde bitişte veda ederkenki hareketleri skillbar'a koyupta yapsaydın 10 numara olacakmış.Müzikler vesayire gerçekten güzel olmuş kardeşim.
Special thx to Flexi
D
desTibaa ` ⭐ 17y
süper olmuş kardeşim hepinizin ellerine sağlık.Düşünmeniz Yeter.
I
Düşünmeniz bile yeter. Helal olsun sizin gibi bizim gibi Atasını hatırlayan gençlere.Zaten bizim gibi Atasını ve bize bıraktıklarını seven gençler oldukça emin olunki bu cumhuriyet bu ülke üzerine kurulan bütün pusuları felaket senaryolarını halt ederiz...
S
SuS3 ⭐ 18y
helal olsun kardeşim gerçekten izlerken tüylerim diken diken oldu ^^
R
RecLast OP ⭐ 18y
😊 yorumlar için teşekkürler keşke daha fazla kişi toplayabilsek ama 18 globalle bu kadar kişi .... devamı gelecek inş 😊
T
Tatanga ⭐ 19y
helal olsun çok güzel olmuş oyunda olsaydım emin ol bende gelirdim bn By_Electra ^^
T
thedark ⭐ 19y
Süper OLmus HeLaL OLsun TeßRiK EdERiM
R
RecLast OP ⭐ 18y
Onca Kişiyi İdare etmek zor arada koşanlar ata binenler oldu ama yine düzeni yapmayı başarabildik 😊

Yorumlar İçin Teşekkürler...
V
volkanka ⭐ 17y
Oyun bu oyun,Ne yürüyüşünden bahsediyorsunuz siz gençler?

Ne oldu oyunda yürüdünüz ATA'mızı göklere mi çıkarttınız?
Madem yürüyeceksin git bakalım Ankara'ya Anıtkabir e git orada yürü.

Bırakın bu işleri artık.
...!
C
CJC ⭐ 17y
volkan.ka nın dediği gibi anıtkabire gidin 😉
R
ReLaX_35 ⭐ 17y
hehe Cok Guzel Olmus 😊
C
chipshajen ⭐ 17y
Vallahi Helal Olsun Biraz Geç Kaldım ama Helal olsun size 😊
R