Icerige atla
Extraloob

10 Degree Sun İtem Olacak mı ?

· 31 Yanıt · 2.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Z
zeki_ce ⭐ 18y
1-9 d arası sun var

10 D neden olmasın? bunun acıklaması var mı?

Olmaması için birsürü sebep var mesajımdada bi ikitanesini belirttim.

* Sun Silahı Olan Birisi PVP'de Ve Unique'de %90 Galip Gelir. (Tabi Buildine Göre Değişir Ama Genel Olarak Bak.)

* Full Sun Adamlarda Bildiğimiz Gibi Server'in Kralı Oluyor.Ve Diğer Sunu Olmayan kişilere çok büyük haksızlık oluyor.

* Parası Olan Parayı Bastırıp Sun Alabiliyor Rahatlıkla. (Hani Oyun Bedavaydı , Silk Alıyoruz O NEyse Bu Sun İşi Bozuyor)

Bukadar Madde Saydım Hepsi Tek Bir Kapıya Çıkıyor SUN OLMASIN !!!!!

Saydığın nedenlerin hiçbiri mantıklı değil.
Ve ayrıca ilk önce kendi uslubuna bak.
O
çok saçma bi soru niye olmasın yav allah allah sanki 90 lwl de de vardı o zamanda haksızlık oluyordu diğerlerine(sana göre)
M
MainMagic ⭐ 18y
itemler bildiğim kadarıyla 91, 92, 93-94, 95, 96- 98,99,100 lvl olacak linklerde daha önceden verilmişti
Q
Quensis ⭐ 19y
Saçma..
Sen Kendine bak önce bi.

Yahu Sövecem Hepinize Sizden Bilgi İstiyorum Verdiğiniz Cevaplara Bakın Bi Dövmediğniz Kaldı. Benim Konularıma 18 Yaş Sınırını Geçmiş Arkadaşlar Cevap Versin. 13 14 Yaşındaki Çocuklar Gelip Saçma Sapan Konuşmasın. Manyakmısınız Nesiniz. Ne diim Ben Size Daha. Yuh Diyorum Bukadar Duyarsızlık Olamaz . !!!!!!!!!!!!!

Uslubuna dikkat et biraz seni bir kez daha uyarmayacağım. 😉

İstediğin bilgi saçma hiç birimiz Joymax'da çalışmıyoruz nereden bilelim gelip gelmeyeceğini.Ancak resmi bir açıklama olur gelmeyecek denir o zaman sana söyleriz gelmeyecek diye ama şu durumda gelmemesi için hiç bir sebep yok!
Q
Queen_Of_KS OP ⭐ 17y
Saçma..
Sen Kendine bak önce bi.

Yahu Sövecem Hepinize Sizden Bilgi İstiyorum Verdiğiniz Cevaplara Bakın Bi Dövmediğniz Kaldı. Benim Konularıma 18 Yaş Sınırını Geçmiş Arkadaşlar Cevap Versin. 13 14 Yaşındaki Çocuklar Gelip Saçma Sapan Konuşmasın. Manyakmısınız Nesiniz. Ne diim Ben Size Daha. Yuh Diyorum Bukadar Duyarsızlık Olamaz . !!!!!!!!!!!!!

Uslubuna dikkat et biraz seni bir kez daha uyarmayacağım. 😉

İstediğin bilgi saçma hiç birimiz Joymax'da çalışmıyoruz nereden bilelim gelip gelmeyeceğini.Ancak resmi bir açıklama olur gelmeyecek denir o zaman sana söyleriz gelmeyecek diye ama şu durumda gelmemesi için hiç bir sebep yok!

Bir iki kişi hariç kimse adam gibi bişi yazmadı ben burada kesin bişi demiyorum.Bilgi istiyorum bilgin yoksa ötmeyecen orada cakcak yetkin var diye üyelere böyle davranamazsın.

bide uyarıyomuş ateş olsan düştüğün yeri bile yakamazsın.
Q
Quensis ⭐ 19y
Bir iki kişi hariç kimse adam gibi bişi yazmadı ben burada kesin bişi demiyorum.Bilgi istiyorum bilgin yoksa ötmeyecen orada cakcak yetkin var diye üyelere böyle davranamazsın.

bide uyarıyomuş ateş olsan düştüğün yeri bile yakamazsın.

Ben sana insan muamelesi yaptım ama illa ben insan değilim eşşeğim diyorsun.Sen bilirsin!
D
90lwl seal of sun olcak eskiden 76lwldi 14'er artıyor
F
Furina ⭐ 19y
@Queen_Of_KS
Çok sert konuşuyorsun. Bir Global Mod. tutup seni durduk yerde uyarmaz. Biraz daha sakin olursan iyi olur.
B
BaFiRa ⭐ 19y
Sınır 70 lwl ken 8d sun Düşmüyodu Cünkü 8d 64lv de baslıyodu.7d ise 60lvde Bitiyodu (Silah olarak) 64lv(8D Baslar) ile 76Lv(9D Baslar) arasında 12lv Var.76 ya 12 eklersek 88eder.Eğer 10 Degre İtem 88lw den Baslarsa Bence Sun olur.
S
Sumsum ⭐ 19y
Parası olanın sun uda olur!!! yorumsuz:S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: