Icerige atla
Extraloob

10 DEG NEW PETS---görmelisiniz

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
13 Yanıt
M
Mighty ⭐ 19y
Abarttılar iyice oyuncudan büyük ayı yapmış adamlar detective
T
TanerUNER ⭐ 19y
Tiger - penguen - Kanguru 'yu gordum kore serverında Very Happy dier leride süper olmuslar aehuuaehuaeh Ayı nın 2.ci halinin Oturusu süper Very Happy bayıldm saol Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bunlar yaratıklara saldırabiliyor inmeden biliyorum bi videoda görmüştüm. Bindiği tiger normal tigerlar gibi pençe falan atıyodu. Fena da vurmuyodu.
D
dR.NooB ⭐ 19y
Daha önce verilmişti (: Petler güzel bide orda bi adam war hem blade hem sword ile blade in son combosnu yapıodu onuda ızleyın ..pk2 ya da gercek ..
T
TanerUNER ⭐ 19y

Bunlar yaratıklara saldırabiliyor inmeden biliyorum bi videoda görmüştüm. Bindiği tiger normal tigerlar gibi pençe falan atıyodu. Fena da vurmuyodu.

Very Happy Korede oynamadım ama hiç inmeden saldıranı gormedim :S
T
Torquel ⭐ 19y
tm da yeri video ss bolumu bence
L
bunlardamı silkle alınıyor, yoksa oyun parasıyla alınanda varmı? kahvekeyfi
S
strean121 OP ⭐ 19y
silk lemi alınıyo yoksa beleş mi bilmiyorum bekleyip görecez..bu arada konu yeri yanlışsa kusura bakmayın taşınsın:)
M
mavialize ⭐ 19y
Silk ile alınıyor.
F
fbli69 ⭐ 19y
herşey silkle alınıyor be bare ticket 1 aylığına npcden alınsa npcler zengin olur valla Mr. Green Mr. Green
B
barisonder ⭐ 19y
abartmışlar oyunu bozmazlar inş...
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bu oyun bozulacak. Premium çıkmadan önce oyuna girmek falan zordu bi sürü şey ama daha çok zevk alıyoduk oyundan o job kıyafetlerini tak diye takıp pvp yapmak yollarda falan ne zevkliydi..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: