http://www.youtube.com/watch?v=oIRAvVilxPU yeni petler burada
10 DEG NEW PETS---görmelisiniz
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Abarttılar iyice oyuncudan büyük ayı yapmış adamlar detective
Tiger - penguen - Kanguru 'yu gordum kore serverında Very Happy dier leride süper olmuslar aehuuaehuaeh Ayı nın 2.ci halinin Oturusu süper Very Happy bayıldm saol Wink
Bunlar yaratıklara saldırabiliyor inmeden biliyorum bi videoda görmüştüm. Bindiği tiger normal tigerlar gibi pençe falan atıyodu. Fena da vurmuyodu.
Daha önce verilmişti (: Petler güzel bide orda bi adam war hem blade hem sword ile blade in son combosnu yapıodu onuda ızleyın ..pk2 ya da gercek ..
Bunlar yaratıklara saldırabiliyor inmeden biliyorum bi videoda görmüştüm. Bindiği tiger normal tigerlar gibi pençe falan atıyodu. Fena da vurmuyodu.
Very Happy Korede oynamadım ama hiç inmeden saldıranı gormedim :S
tm da yeri video ss bolumu bence
L
Lejyoner_TR
⭐ 19y
bunlardamı silkle alınıyor, yoksa oyun parasıyla alınanda varmı? kahvekeyfi
silk lemi alınıyo yoksa beleş mi bilmiyorum bekleyip görecez..bu arada konu yeri yanlışsa kusura bakmayın taşınsın:)
Silk ile alınıyor.
herşey silkle alınıyor be bare ticket 1 aylığına npcden alınsa npcler zengin olur valla Mr. Green Mr. Green
B
barisonder
⭐ 19y
abartmışlar oyunu bozmazlar inş...
Bu oyun bozulacak. Premium çıkmadan önce oyuna girmek falan zordu bi sürü şey ama daha çok zevk alıyoduk oyundan o job kıyafetlerini tak diye takıp pvp yapmak yollarda falan ne zevkliydi..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap