arkadaşlar bi ara online rekoru kıralım deniyordu felan duyur yapılmışitı vs. hadi bunn bi tekrarını ypalım tarih belirleyebilim varmısınız
1 zamanlar olduğu gibi
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
nasıl biseydi o aralar ben yoktumda tatilde olursa inatcıyımdır bi sro yüzünden 15 gün uyumadıgımı bilirim diger yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim Twisted Evil
Gereksiz bence nolcak yani kırcaz Guiness rekoru mu.. Very Happy
Gereksiz bence nolcak yani kırcaz Guiness rekoru mu.. Very Happy
bilmem birden heveslenip yazdım işte
severim rekor denemelerini belirleyin en uygun tarihi ve saati 3000 yapalım extrabeer
herkse uygunsa benim için sorun yok Cool
akşam olsun detective
Razz Sacma
nesi saçma bunu yaw yapalım işte hmm
02/11/2007 02 kasım cuma 2007 tarihinde saat 20,00 da bi online olma rekoru deneyelim bakalım yöneticilerden bi onay bekliyorum Cool
10 Kasım Cumartesi Saat 20.00 - 22.00 arası Cool
17 kasım 2007 olsun bence
Battets ve Ciqlet kendilerine bi imza ve avatar yapsin bence Wink
artik sm gibi altin bir kozumuz yok 3000 i denemek anlamsiz olur hayal kirikligi ile sonuclanir husrana kapiliriz.com
artik sm gibi altin bir kozumuz yok 3000 i denemek anlamsiz olur hayal kirikligi ile sonuclanir husrana kapiliriz.com
Battets ve Ciqlet kendilerine bi imza ve avatar yapsin bence Wink
yam sm oLursa Cool Wink
soyle diyeyim o zaman
amac rekor kirmaksa ben 15 gun soraya atar rekoru kirdiririm,ama globaller yaglmali ve admin kac tane server var ise (melesa 10 ise 10x50 silk 😊 ) her server icin silk alacak ve gerisini bana birakacak.Ha kiramazsam bu sever tum masrafi ben karsilarim ne yapariiiiim....hah elime megafonu alir reklam yaparim hehheeheheh
amac rekor kirmaksa ben 15 gun soraya atar rekoru kirdiririm,ama globaller yaglmali ve admin kac tane server var ise (melesa 10 ise 10x50 silk 😊 ) her server icin silk alacak ve gerisini bana birakacak.Ha kiramazsam bu sever tum masrafi ben karsilarim ne yapariiiiim....hah elime megafonu alir reklam yaparim hehheeheheh
soyle diyeyim o zaman
Mr. Green
tmm hacim ben ayarLiyacam ... SM + GLobaLs on aLL Servers ...
ama Her Servere 14 siLk ( 11 gLobaL )
24-25 Server varsa.... 300 siLk varidr asa yukari ben ayarLarim Wink
SMide patch geLmeden bi gün önce aticam anasini satam Twisted Evil
o zaman bi zamana ayarlayalim poseidon ve oasiste yagdiririm globalleri,pacificte bizimkiler yapsa ohooo daha bir ton server var Sad neyse yapacaz bisi rekoru kirmaliyizzzzzzzzzzzzzzzzzz Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
InsaLLah hacim InsaLLah Cool
InsaLLah hacim InsaLLah Cool
durmak yok yola devam,her hayalimiz birgun gerceklesir ins.
2500ü geçip 3000i görmek çok zor diyorum Twisted Evil Mr. Green
her plana bakalım en uygun olanını değerlendirelim mevzu rekorsa ben varım Cool
her plana bakalım en uygun olanını değerlendirelim mevzu rekorsa ben varım Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap