http://internetisfreedom.com/tr
E-mailinizi bırakın , gelen mailden mailinizi doğrulayın , sonrasında e-mailinize gelen seri numarayı programı indirdikten sonra girin.
Not : Mailler biraz geç gelebiliyor.
Not2 : Program windows'un yanı sıra elma içinde mevcut ama android için geliştirilme aşamasında.
1 Yıl Ücretsiz VPN - Twitter'a giriş yöntemi
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
bu program ile ip limitide geçebilirmiyiz ?

Aynı anda giriş yapman gerekiyorsa bir işe yaramaz.Yani atıyorum bir yerde çekiliş yapılıyor ve ip limiti var , bunu kullanarak ikinci kez çekilişe katılabilirsin ama silkroad oynuyorsun bir karakterin açık ikinci karakteri açmak istiyorsun bunu yapamaz.
hocu o değilde çok taktınız bu twitter muhabbetine boşverin ya twitterla mı doğduk sanki

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
dimi ya elektiriğide kessinler elektirikle mi doğduk sanki sokağa çıkma yasağı koysunlar boşver obaa
hocu o değilde çok taktınız bu twitter muhabbetine boşverin ya twitterla mı doğduk sanki
dimi ya elektiriğide kessinler elektirikle mi doğduk sanki sokağa çıkma yasağı koysunlar boşver obaa
@phaldor gereksiz bi sosyal paylaşım sitesi ne bu kadar büyüttünüz ki bi twitter gider başka bir twitter açılır sıkmayın canınızı

güzelim olay twitterın kapanması olduğunu düşünüyosan ne diyim :ddd
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
🤝
🤝

sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
redface
redface
hotspot + adblock kullanın. sıfır reklam, sıfır sıkıntı.

Dün key için başvurdum anında gönderdiler bugün indirip kullandım ve mükemmel çalışıyor.Gayet hızlı ve kolay bir arayüzü var
CAPTCHA resmi patlak çıkıyor ilerleyemiyorum :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap