Icerige atla
Extraloob

1 Yıl Boyunca Sınırsız IPL Lazer Epilasyon

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Günün Kampanyası:1 Yıl Boyunca Sınırsız IPL Lazer Epilasyon 800 TL yerine %90 indirimle sadece 79 TL!

http://www.aktifkampanya.com/kampanyalar/Istanbul-Avrupa/Sinirsiz-IPL-Lazer-Epilasyon

ohannesss kampanyayı görünce aklım gitti korkunç şekilde ucuz ihtiyacı olan bence kaçırmasın özellikle konu açtım ki duyun diye, benim sadece göğsümde o da az bir şekilde var ona alsam mı diye düşünüyorum.

17 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Ohannessssss çok büyük kampanya ama ihtiyacım yok^^

ps.Aldır hacım aldır.Yap hepsini aldıracaksın ya da hiç aldırmayacaksın böyle olmaz
X
Xanthos ⭐ 19y
Baba senin göğüste sorun yok. Gayet iyi.Ormana benzemiyor, kılsız erkek arayan kadın varsa lezbiyen olsun baba.

Ben bi hatuna haber uçurayım ^^ Bu fırsat kaçmaz
Advance
Advance ⭐ 18y
800den 79TL'ye düşmüş ihtiyacı olmayan bile almayı düşünür 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Baba senin göğüste sorun yok. Gayet iyi.Ormana benzemiyor, kılsız erkek arayan kadın varsa lezbiyen olsun baba.

Ben bi hatuna haber uçurayım ^^ Bu fırsat kaçmaz

hacım bende öyle düşünüyorum yattığım hatunlara soruyorum yok gayet güzel kalsın sakın aldırma diyorlar bende bu yüzden arada kalıyorum ama baksana fiyata yaa 80TL harbiden bedava ayrıca sektörü iyi biliyorum 800-1500 TL arası geziyor her yerde korkunç indirim yapmışlar.
H
hoLaaa ⭐ 18y
okan abi ne kadar gerçek bu oyuna gelmeyelim sonra ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

kuzum şaka mısın sen neyin oyunu dev gibi firma ki bu yeni trendy markofoni grupon şehir fırsatı vb. işler bu bağlamda hepsi doğru 👍
H
hoLaaa ⭐ 18y

kuzum şaka mısın sen neyin oyunu dev gibi firma ki bu yeni trendy markofoni grupon şehir fırsatı vb. işler bu bağlamda hepsi doğru 👍

süpermiş hemen alıyorum zaten çok ihtiyacım vardı teşekkürler sende olmasan böyle kampanyaları nerde görecektik =)
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
ben bu epilasyonu anlamadım tam olara.79 TL ye yaptırıyon sonra bi daha kıl cıkmıyomu
C
Cobalt ⭐ 18y
Hiç sanmıyorum benden 79 TL isteyeceklerini, 800ün üzerine para bile isteyebilirler 😈
I
Inception ⭐ 18y
800 TL maliyeti olan birşeyin 79'a düşmesi hiç normal değil.Güvendiğiniz bir doktora danışın derim.
W
WinstonBox ⭐ 16y
800 TL maliyeti olan birşeyin 79'a düşmesi hiç normal değil.Güvendiğiniz bir doktora danışın derim.

100 200 OLsa tamamda 🤔
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ulan heyecanlandım bi an konuyu açan admin olunca 😁

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
SubDue
SubDue ⭐ 17y
konu kabir azabından geri dönmüş
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj SubDue rumuzlu uyeden alinti yapildi
konu kabir azabından geri dönmüş

hahahahgah 😁
M
extra açmıştı zamanında hatta bayağı da kişi gitmişti buradan, şu an gitmediğime ben de pişmanım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: