Icerige atla
Extraloob

1 Saatte Kastığım SP Miktarı OW YES =)

· 30 Yanıt · 6.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
R
Romanticer ⭐ 16y
Buda benim ezik 😊

- Resim Silinmiş.

Şakamısın dostum, 33 saniyede kastığın sp'yi gösteriyosun, 33 saniye geçtiğinde benim ibrem 65k'ya vuruyo bazen, 1 saat geçince bi SS daha atıverde görelim ne kadar kasıyosun 😁

Gp de fln değil hacım. Sp ticket acık bilip bilmeden hmn fake meyk demiyelim istersen 1 saat sonraki halini de atarım. ne heycan yapıosun daral:
D
DaddyCool ⭐ 17y
Buda benim ezik 😊

- Resim Silinmiş.

Şakamısın dostum, 33 saniyede kastığın sp'yi gösteriyosun, 33 saniye geçtiğinde benim ibrem 65k'ya vuruyo bazen, 1 saat geçince bi SS daha atıverde görelim ne kadar kasıyosun 😁

Gp de fln değil hacım. Sp ticket acık bilip bilmeden hmn fake meyk demiyelim istersen 1 saat sonraki halini de atarım. ne heycan yapıosun daral:

Heyecan yaptığım yok, 1-2 saat sonundaki SS'i de atarsan sevinirim sadece. 30. saniyede herkesin öyle oluyo sadece söyledim 👍
K
king31 OP ⭐ 17y
valla sbottan anlamam bnmde dikkatimi çekti o 33 saniye ama arkadaşı kırmamak için iyi iyi dedim 😄
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Bu sp Ong lardamı kasılma şimdi 😱
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Buda benim ezik 😊

- Resim Silinmiş.

makara: makara: makara:
R
Romanticer ⭐ 16y
Sizin dediğiniz olsun buda diğeri ❤️

- Resim Silinmiş.
D
DaddyCool ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

onay verilmiştir 😜
T
takerisks ⭐ 16y

- Resim Silinmiş.

onay verilmiştir :P

bu zaten gayet normal 2 saat olmuş sp ticket açıkken saatte ortalama 5 -6 k arası gelir zaten.
R
Romanticer ⭐ 16y

- Resim Silinmiş.

onay verilmiştir :P

bu zaten gayet normal 2 saat olmuş sp ticket açıkken saatte ortalama 5 -6 k arası gelir zaten.

SP/h ' a bakman lazım saatte ortalama için kasılan gainette yazıo 👍
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Bende Saatta 30 K KAsıyorum 3 Slot pre.sp ticket

icraat görelim pls.. 🎅 🍺

😘 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: