ya da ölene kadar içerdim Cool
1 saat sonra ölücek olsanız napardınız
· 40 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Madem 1 saat sonra ölcez o zaman hayırlı bi iş...
Polat Alemdarcılık oynardım Laughing beyaz sarayda bush toplantı hâlindeyken canlı bomba olarak içeri girerdim.. bi kağıdada not yazardım.. senin seviyorum Holly Laughing Zuahhahahsfhaghjsfhadgasfdgasfdgas Twisted Evil Laughing Mr. Green
Polat Alemdarcılık oynardım Laughing beyaz sarayda bush toplantı hâlindeyken canlı bomba olarak içeri girerdim.. bi kağıdada not yazardım.. senin seviyorum Holly Laughing Zuahhahahsfhaghjsfhadgasfdgasfdgas Twisted Evil Laughing Mr. Green
uyurdum xD
Razz Razz Razz zate 1 saat sonra bi uyucan bi daha kalkamıcan bişiler yapsaydın bari Laughing Laughing
ondan deil ölümü hissetmemek için uyandıgımda direk öbür tarafta olurdum bölece ölüme saniyeler kala o korkuyu yaşamazdım:D
Senin Yaptıgın Hareket Dünya Savasına Yol AcaRdı Mr. Green Ki 1 SaatDiyo Arkadas
Very Happy Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green kahvekeyfi detective :?!!! popcorn extrabeer extraokk headbang2ft9 perde mucX hmm Kamuran Akkor Dinlerdim Seni Sevmeyen Ölsün LaughingSevdigim Kıza İnat Bu Sarkıyı Ona Dinleterek Mefta Olurdum Twisted Evil
Very Happy Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green kahvekeyfi detective :?!!! popcorn extrabeer extraokk headbang2ft9 perde mucX hmm Kamuran Akkor Dinlerdim Seni Sevmeyen Ölsün LaughingSevdigim Kıza İnat Bu Sarkıyı Ona Dinleterek Mefta Olurdum Twisted Evil
Senin Yaptıgın Hareket Dünya Savasına Yol AcaRdı Mr. Green Ki 1 SaatDiyo Arkadas
belki 1 saat den önce amerikada olcam ne bilion öyle bi kısıtlama yokki Mr. Green
Bide dünya savaşına yol açmazdı bnm kim olduğumu kim bilecek..atomlarımı birleştiriler artık öyle bulurlar Laughing Dünyadan pushtları temizlerdik böylece .. Kağıtta tabiki Seni seviyorum Holly yazardım headbang2ft9 mucX
önüme gelen ilk güzel bayana teklif ederdim.Etmedi bi gazoz ısmarlim derdim sonrasını siz düşünün Twisted Evil Mr. Green Laughing kalan 10 dk ilede boy abdesti alırdım Razz Mr. Green Arrow Neutral öldümm...
öyle bi şey olsa bi şekilde imralıya gırebılsem aponun bı tarafına mısıne baglar tavana asardım 1 saate acıdan geberır heralde
Silkroad da Katil olurdum kahvekeyfi Mr. Green
1.boy abdesti alırdım (genelde cünüp gezerim)
2.Charımı satardım :?!!!
lol sana ya ne adamsın Laughing
ben namaz kılar dua ederdim ve aileme haber etmezdim.
J
Jason Walker
⭐ 19y
kıyamet günü ibadet olmaz :?!!!
Herkesle vedalaşırdım
Herkesle vedalaşırdım
F
fatihhan46
⭐ 19y
böle gereksiz bir topic açıp zamanımı öldürmezdim Idea
1 saatte bana yakın olan tüm arkadşalarım akrabalarım ve sevdiklerimle helalleşip Annemin dizlerinde uykuya dalmayı beklerdim..
sewdiklerime tek tek mektup yazardım en değeli eşyalarımı sevdiklerime verirdim
tecavuz ederdım ne yapam Rolling Eyes
1 saatte bana yakın olan tüm arkadşalarım akrabalarım ve sevdiklerimle helalleşip Annemin dizlerinde uykuya dalmayı beklerdim..
Yeahh Bu Beni Bitirdi... Crying or Very sad
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !son 1 saatim kaldığında ortadan kaybolurdum ve herkeze 2 yıllığına tatile gittiğimi söylerdim 2 yıl sonra unutulurum zaten
Yemek yerdim Twisted Evil
charımı çocuk esirgeme kurumuna bağışlardım . zavallı bebickler oynasın
sroya dwm. geberene kadar silkroad Twisted Evil Twisted Evil
S
SansarSalvo
⭐ 19y
intihar ederdim popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap