Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 2 / 19
Yanıtlar
B
bonee ⭐ 18y
yorumlar süper valla.Bence aşk iki insan arasında oluşan elektrik, beğenidir.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
cumartesi ilk yazarları alıyorum Cool
M
MoonLife ⭐ 19y
Üç harften oluşan, kısacık bir sözcük dilimizde... Bu denli kısa olup da, söylendiğinde, okunduğunda ya da duyulduğunda insanın dikkatini çeken, içinde bir şeyleri kıpırdatan... Bu denli kısa olup da, uğrunda ölünen, öldürülen, kişiyi yemeden içmeden kesen ya da deli olunan bir durumu anlatan kaç sözcük vardır ki... Eğer aşk, salt bir sözcük olsaydı; yaşanan bir gerçekliğe bu kadar etki etmeseydi, bu kadar bizi ilgilendiren ve etkili bir kavram olabilir miydi ki...

Ve son olarak onun kollarında kendini güvende hissetmektir

ps=tamamen kendim yazdım kopyala yapıstır deildir Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Üç harften oluşan, kısacık bir sözcük dilimizde... Bu denli kısa olup da, söylendiğinde, okunduğunda ya da duyulduğunda insanın dikkatini çeken, içinde bir şeyleri kıpırdatan... Bu denli kısa olup da, uğrunda ölünen, öldürülen, kişiyi yemeden içmeden kesen ya da deli olunan bir durumu anlatan kaç sözcük vardır ki... Eğer aşk, salt bir sözcük olsaydı; yaşanan bir gerçekliğe bu kadar etki etmeseydi, bu kadar bizi ilgilendiren ve etkili bir kavram olabilir miydi ki...

harbi sen mi yazdın, cumartesi günü %99 yazarsın Cool
M
MoonLife ⭐ 19y

harbi sen mi yazdın, cumartesi günü %99 yazarsın Cool

evet %100 benim

ayrıca cok tesekkür ederim mucX mucX mucX mucX
T
TitusPullo ⭐ 19y
Googleye
"Üç harften oluşan, kısacık bir sözcük dilimizde"
Yazın binlerce sonuç çıkıyor

Twisted Evil
M
MoonLife ⭐ 19y

Googleye
"Üç harften oluşan, kısacık bir sözcük dilimizde"
Yazın binlerce sonuç çıkıyor

Twisted Evil

kardesim istediğin yazıyı yaz googleye bulamayacağından eminim lütfen kıskançlık yapma calıs seninde olur ayrıca ben bu yazıyı 2006 yılında kendi sitemde yayınladım bu söz için 37 dk 29 saniye uraştım Twisted Evil Twisted Evil
T
TitusPullo ⭐ 19y
ortada kıskanılacak birşey yokda. Googleye bu sözleri yazdığımda 50binden fazla sonuç çıktı. İlginç bir tesadüf o yüzden dedim diğer yazar adaylarımıza haksızlık olmasın maksadım bu...
http://www.forumex.net/ask-and-sevgi/13 ... animi.html
http://www.megaturka.com/showthread.php?t=11652
http://betty.azbuz.com/readArticle.jsp? ... 0001016390
vs... DAha 50 bin sonucu buraya koyacak değilim. Kıskançlık anlama maksadımı. Diğer yarışmacalara haksızlık olmasın. bende bu başlık altında aşkın tanımıını yaptım. Yazar olurum olmam sorun değil. Hatta bu muhabbet sonra olmayayım.
M
MoonLife ⭐ 19y
arkadaslar inanmayan varsa sitenin adresini verebilirim ancak reklam olur diyorsanız ö.m den atabilirim amacım yazar olmaktı baska hiçbirsey deil
Q
Quincey ⭐ 18y
Ben güzel yazamamışım.Bir daha tanım yapayım.

Aşk Nedir?
Nice insanlar bu soruya yanıt vermiştir.Ama herkes farklı yorumlar çünkü aşk somut bir kavram değildir.Açıklamak kiiye göre değişir.Bana göre aşk en derin ve en çok sevilen duygudur.Bu duygu kalbin derinliklerinde hissedilir.Bir insan için kalbin daha hızlı çarpmasıdır.O insan için fedakâr olmaktır.O bizim için en eğerli varlıktır.Her şeyin üstünde tutulur.Her zaman aşk ateşi içinde onunla birlikte oluruz ve her zaman onu mutlu etmeye kendimizi ona sevdirmeye bir kat değerimizi arttırmaya çalışırız.Eğer gerçekten aşıksak ömür boyu unutmaz hep o insan için yaşarız.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
Aşk, karşı cinse karşı duyulan bir özlemdir,arzulamaktır insanların karşısındakiyle göz göze gelememesi,onu görünce kalbinin hızlanması,salgı bezlerinin coşması bu duygunun belirtilerindendir Wink aşk hernekadar vucuda yönelik gösterilsede aslı ruhun benimsenmesidir.
Aşk kavramı sonsuz değildir bitebilir aşkı yücelten arzulayıp kavuşamamaktır
Divan edebiyatında Fuzuli,Baki,Nedim gibi aşkın ilahları yeralır

ps =su fuzuliyede bi link atsak ona tıklayınca o açılsa süper olur Very Happy
Z
Zazali ⭐ 19y
Abazan biri olaraktan:

Aşk; doğanın kendini devam ettirme dürtüsüne bizim tarafımızdan verilen addır.
mucX
M
mert5100 ⭐ 19y
Yaw McVip kardeş 2 tane yazdın 2 side copy paste çok class adamsın Mr. Green
T
Tarantella ⭐ 19y

Abazan biri olaraktan:

Aşk; doğanın kendini devam ettirme dürtüsüne bizim tarafımızdan verilen addır.
mucX

ben bu yazının abazanlık olarak görmeyip 100% katılıyorum hacım.
çok dogru,somut ve bilimsel açıklamışsın.
D
dj_volki ⭐ 19y
Aşk : Hayatın anlamı da denebilir. İnsaların hayatına yeni bir pencere açan,insanların olaylara bakış açısını değiştiren,insanların insanlara karşı davranışını bile etkileyen,hayatında olumlu ve olumsuz etkilere neden olabilen birşey gibidir.Kız yada erkek farketmez bir insana aşık olunduğunda eğer aşık olunulan kişi doğru biriyse hayatı doğru yoldadır eğer yanlış kişiyse insanı ölüme götürebilecek birşeydir! Aşk ı tatmayan insanlara bir çağrıda bulunutyorum : Aşık olun! Tek taraflı olsada olun.Hayatınızda birşeylerin değişeceğini farkedeceksiniz..
M
MoonLife ⭐ 19y

Yaw McVip kardeş 2 tane yazdın 2 side copy paste çok class adamsın Mr. Green

saol kardesim Mr. Green Mr. Green

ya beyler bakın ben bu siteyi 2005 yılında actım ve suan linki verip reklam yaptırmaya zorluyorsunuz beni ben bu işi didimli bir akrabam ile yaptım 29 yasında ve microsoftta calısıyor ve suan bu sitede bazı admin ve modlardan daha bilgili olduğunu söyleyebilirim yanlıs anlamayı sizin bilginize lafım yok ama onun cok profesyonel olduğunu kanıtlamak için söyledim sitenin ismini versem garanti veriyorum cok sasıracaksınız aa bu site senin mi die ispat edebilirim size bunu ayrıca bu sitenin büyüklüğünden anlaşılacağı gibi rebelin söylediğini yapın ilk kelimeleri yazın googleye binlerce yazı cıkar ama bunların hiçbiri 2005 veya 2006 yılında googlede benim sitemden baska hiçbir sitede görünmemiştir suan yazar olmak için yalan söylüo diyeceksiniz ama bu işin gerçek yüzünü gösterecem size jigsaw bıt cıktı konusu gibi basta doğru sonra süzme bir palavra olmayacak herkese iyi forumlar Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
L
Leader ⭐ 19y
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir.
Ayrıca Ask Birbirine Bakmak Değil Aynı Yöne Bakmaktır...

Saygilarimla
WithNoFear
M
MoonLife ⭐ 19y
alın birde bana diyorsunuz adamsurdaki yazılarıteker teker karıstırıp yazmıs işte bakın akıl var 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
harika yorumlar geliyor devam devam extrabeer hmm
M
MoonLife ⭐ 19y
harika yorumlar geliyor devam devam ?!!!!!! ?!!!!!!.....

hacım ayıptır söylemesi bizide atasan su yazarlığa 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: