ya bunu bana msnde atsana bende yüklü ama tekcene sikilleri basmıyo tek kalkan açıyo sen msn mi ekle ordan yola msn:[email protected] o verdin indir den yapamadım santam extraokk
>>1-2-3-4 Tuşlarına Otamatik Basan Key Helper<<
· 148 Yanıt · 44K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 8
Yanıtlar
bu programın nasıl ayarlandıgını biri açıklamalı bir vaziyettte anlatabilirmi lütfen!
B
BlackTheSea
⭐ 19y
İstek Üzerine Key Helper Programını Koyuyorum Ne işe Yarıyo Derseniz
sizin ayarlarınız üzerine sürekli 1234 gibi tuşlara basıyo ve ellerinizin biraz daha rahatlamasına sebep Oluyo
Idea İNNDİR
Idea Alternatif Link Rapid
By @yQuT
kardeş sayıların yanındaki rakamlara kaç yazacaz.mesela sürekli 1-2-3-4-5 yapmasını istiyorum ?
yaw aip oLcak ama ben tam anLamadım bi ss çekiP KoySanıZ ÖyLe AnLatsaNız :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! Question Question Question Question Question
PayLasTıGIIN İçiN TeşeKKür.. extrabeer
T
Th3_SpyWaR3_
⭐ 18y
konu züper olmuş kanka.Ellerine Sağlık.Ama Biraz Açıklama Yapsaydın Tam Süper Olurdu.
S
StickControl
⭐ 19y
yaw aip oLcak ama ben tam anLamadım bi ss çekiP KoySanıZ ÖyLe AnLatsaNız :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! :?!!! Question Question Question Question Question
kardeş ss ye gerek yok ... 1 2 3 diye alt alta sıralamış ... yanındaki kutucukda ...1000 yazıor
1000=1 saniye demek onu 2000 yaparsan 2 saniye sonra kullanır skill i extraokk
saoL extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer
yaw ikisindende indiremiom yardım pls
harikasın kardeş super oldu bu tşk.ler
eline sağlık ama bu aralar charımı sattım Very Happy
yeni gördüm kullanmaya baslladım
parmaklarım rahat etti allah razı olsun .Very Happy:D extrabeer extraokk headbang2ft9
parmaklarım rahat etti allah razı olsun .Very Happy:D extrabeer extraokk headbang2ft9
bişi sorcam biz bunu acıp gideiblirmiyiz canavarlari kendi kendine buluomu
bişi sorcam biz bunu acıp gideiblirmiyiz canavarlari kendi kendine buluomu
Kendisi Bulmuyor Ama Skıll Vuruyor Sana Sadece Mouse İle Canavarı Seçmek Kalıyor. :?!!!
Coq Super Program ısıme cok yarıyor saol
suppper bişi bu yaaaaaaaa
eline saglik iyi oldu bu:D
arkadaslar ben programı indirdim fakat arada baska bir pencere açılıyor onu düzeltemedim ( F1) die yardımcı olurmusunuz tşk ler....
Ya Devamlı Sayı Tuslarına Basıyo Adam Yürüyemiyor Bile Yardım PLs... perde
kardeşim çok saol muhteşem yorulmuştum kasmaktan TNX
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap