Icerige atla
Extraloob

1-2-3-4 sorum war

· 7 Yanıt · 1.0K görüntüleme
D
do_sou OP ⭐ 19y
1.soru:90 lwl tam tarih olarak ne zaman gelicek?
2.soru:Bu 6 Kasımda gelicek olan eventta neler olucak geçen seneki gibimi?
3.soru:Oyuna botla girerken bota tıklıorum start diorum yha direk ??????? hatası werior yada sro clenti açılıor muş gibi kalıo öle saatlerce açılmıo?yardım edebilicek warmıdır?
4.soru:Oyuna girerken yaptığınız basit yöntemler nedir..?..Oyuna rahatça girmek için[kesin son uç weren warmı]???
    headbang2ft9 şİMDİden HerKeSe Teş€KküRL_€RrR headbang2ft9
7 Yanıt
E
EvilCraft ⭐ 19y
1- 90 levelin şubat ayında gelmesi sözkonusu fakat kesin bir bilgi yok
2- Eventte hallowen set ve petlere yeni uygulamalar getirilecek deniyor fakat net açıklamamışlar (So-ok bu event ile gelmeyecek)
3-
4- En iyi giriş taktiği premiumdur Wink
H
HosenberG ⭐ 19y
1. sorunun cevabını kimse bilmiyo
2.sorunun cewabı gecen seneki event yılbası icindi bu cadılar bayramı icin sadece süs esyasıda dagıtabilirler.
3. wallaha bilmiom bilsem sölerdim Very Happy
4.eger liblibi arkadasımızın verdigi program hala calısıyorsa oyunda server traffic yedikten sora dc yemiyordun daha kolay giriyo..
viewtopic.php?f=53&t=20789&st=0&sk=t&sd=a
eger calıstıramassan tbot icin yüklenen yeni clienti yükle kesin calısır!!!
D
do_sou OP ⭐ 19y
o dc yemeden denediğimiz program temizmidir virüslü değil demi? we o programda ypmam gereken nedir? anlatırmısın baktımda sadece indirip sro klasörüne at diolar okadarmı?'
birde cadılr bayramı eventinda siyah melekmi gelio?
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
o programda virüs mirüs yok extraokk Ben kac zmndan berı kullanıom hala da kulanıom Mr. Green kahvekeyfi Premıum almazsan en ii giriş yöntemı M0DiFiEr headbang2ft9 mucX mucX
H
HosenberG ⭐ 19y

o dc yemeden denediğimiz program temizmidir virüslü değil demi? we o programda ypmam gereken nedir? anlatırmısın baktımda sadece indirip sro klasörüne at diolar okadarmı?'
birde cadılr bayramı eventinda siyah melekmi gelio?

o sro nun icine atıcagın client asıl program SRo_Modifier onu indirecen acıp oyuna gircen ID:PAss yazmadan önce update dicen (1280) gibi bi kod gelcek onuda iki tez tıklıcan sora dc yemeden alttaki server traffic yazısı gecince connecte tekrar tıklayabilcen . ins anlamıssındır Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil
D
do_sou OP ⭐ 19y
bana kod olark 2100 gelio yha hiç yazı falanda çıkmıo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: