Arkadaslar Ben Sm yi bir süredir Arkadaşımın üyeliği İle Alıyordum oda Şifresini Değiştirdi Artık Sm alamıyorum.. her hafta Parsını Ben yatırıyordum ... şimdi 0x33 e Üye Olmak İsitiyorum Fakat Üyelikler Kapatılmış galiba:S Üye Olmanın Başka Bİr yolu varmı veya SM Nasıl Alabilirim....YardımCı Olursanız Şimdiden Teşekkürler:)
0x33 Hakkında Bir Soru !!!?
· 5 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
C
cekikgozlu
⭐ 19y
Arkadaslar Ben Sm yi bir süredir Arkadaşımın üyeliği İle Alıyordum oda Şifresini Değiştirdi Artık Sm alamıyorum.. her hafta Parsını Ben yatırıyordum ... şimdi 0x33 e Üye Olmak İsitiyorum Fakat Üyelikler Kapatılmış galiba:S Üye Olmanın Başka Bİr yolu varmı veya SM Nasıl Alabilirim....YardımCı Olursanız Şimdiden Teşekkürler:)
O arkadaşına bi şekilde ulaş ve sana davetiye göndersin.Kendi üyeliğinden senin e-mail adresine davet gönderiyor olması lazım tam bilmiyorum...
Davet gelince üye ol ve Sana iyilik yaptığım içinde sende bana Davet gönderirsen herkez mutlu olur Mr. Green extraokk email icin PM atarsan sevinirim 😊
Anladım kardeş saolda Şimdi Davetiye Mailini Nasıl göndercez Very Happy o sorun özel mesaj attım bi bakı ver:)
C
cekikgozlu
⭐ 19y
2 pm de ben sana attım ama hala cevap yok Very Happy
0x33 teki arkadaşının hesabı kasım öncesine ait ise sitenin adminine msj at arkadaşım katılmak istiyor hesap verebilir misiniz diye ?
Forumda kullanmak istediğin nick ide belirt pm de.
Büyük olasılık olumlu cvp alırsın.
Forumda kullanmak istediğin nick ide belirt pm de.
Büyük olasılık olumlu cvp alırsın.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap