Icerige atla
Extraloob

0x33 Accountu Satiyorum

· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme
E
ErDeM333 OP ⭐ 19y
Selam Arkadaslar,

ben burda benim bana artik gerek olmayan 0x33 Accountu satmak istiyorum.

Eger bu Accountu biri almak istiyorsa. Bana burda bir Mesaj yazsin ve MSN Adressini yazsin... Beni sizi add yaparim 😉

Benim istedigim e-pin Silk almak icin, yada Gold... hangi serverde oldugu önemli degil... Yada baska birsey vere biliyorsaniz sadece bir yazin.

Iyi Günler 😊
22 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Yeri buras değil...
J
juanito05 ⭐ 19y
Arkadaşım eğer parayla satıyorsan ne kadara satıyorsun yada oyun parasıyla satyorsan ne kadara satıyorsan yaz. Ben ilgileniyorum. Bide istanbuldaysan elle satış yapıyosan belirtirsen sevinirim. yada msn i ni yaz ben ekliim seni.
B
bigcanavar ⭐ 19y
ben almak istiyorum msn mailto:[email protected] ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!.....
A
addIcFb ⭐ 19y
ne kadar'a ? :?!
S
Software ⭐ 19y
ne kadar olduğunu yaz 😄 en azından milletde onu bilsin benim msn adresim mailto:[email protected]
B
FiYat Nekadar Kardeş ??
S
evet fiyat belirtirmisin ? şahsen ben Zeus serverinde gold vermeye razıyım. olmazsa ytl ile bi fiyat belirt. öm at veya buraya yaz. millet bilgi edinsin.
E
eagle1016 ⭐ 19y
fiyat yok bişe yok dalgamı gecıyon :S
L
Leet1 ⭐ 19y
Fiyat belirlesen Bence daha hızlı satılır 😉
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
0x33 üyelik ne işe yaraR?
P
pfffffff ⭐ 19y

0x33 uyelik softmod denen bot programinin satildigi sitenin uyelik accountudur.O siteye uye alimi kapali oldugundan isine yaramayan kisiler acc u satar.

Bu arada hayirli satislar fiyat belirt daha hizli satarsin.Sahsen ben bedava ya actirabilirim 😁
C
cruel.turk ⭐ 19y
Elaziglee hayır işlemek istersen bi account bana açtırabilirsin 😜
Q
Quxera ⭐ 19y

düşünmem lasım 😈
S
Software ⭐ 19y
Şahin hayırlara vesile oluyorsan banada bir acc alırsan çok hayırlee olur
K
--
J
juanito05 ⭐ 19y
100 silk karşılığı sence matıklı geliyormu. gerçek değeri aslında peşpara etmez ama üyeliği olmadığı için para edio oda yaklaşık 100ytl ye satılıoyor account. silk deil istersen 700 silk karşılığında bile satabileceğin bi account için 100 silk sencede saçma gelmiyormu. Yok eğert ben satarım diosan bana özel msj at ben alrım.
K
B
bjklee ⭐ 19y
kardes 200 silk e ben alırım.
S
Beyler Kendisine 100 Silk Verdim. Ama Account Verilmedi. Bana Yok Silk Kodları Yanlış. Yok Hesabım Blocklandı Filan Dediler. Ama Hepsi Fasafüse. Dikkat Edin Beyler. Bilginiz Olsun. Şahsen Kendisine Pazartesi Dava Açıcam. Elimde Kanıtlar Mevcut. Dava Açmamın Sebebi İse Daha Önce De DEFALARCA Başıma Geldi. Ve Birdaha Gelirse Yemin Etmiştim. Peşini Bırakmayacağıma. 15 Ytl İçin Değmeyecek Ama Ben Kararlıyım. Yahut Adam Gibi Sm Accountu Elime Verilir. Yahut Da Adam Gibi 100 Silk İm Geri Teslim Edilir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: