Icerige atla
Extraloob

05 Mart Paintball Müsabakası

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar abim ve arkadaşları paintball yapıcaklardı ikitellide, banada sordular oynamak istermisin diye, bende red edemedim tabi 😈 Oyun ile ilgili tecrübelerinizi, taktik ve stratejilerinizi bekliyorum 😈

PS:Maç hakemsiz oynanacaktır. (1 Defa vurulunca çıkmıyorsun, 2 saat boyunca devam 😈)

Oyunu bilmeyenler için birkaç ss:

Special thx to Flexi
12 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
Hakemsiz olursa saçma olur.Millet birbirine falan girer. 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hakemsiz olursa saçma olur.Millet birbirine falan girer. 😁

Yok be bro asıl hakemli saçma, 1 defa vurulunca çıkıyorsun oyundan 🙄
Special thx to Flexi
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Abartmamak koşuluyla hakemsiz daha iyi. Ama biri gelir Gladiator gibi yatmadan herkese sıkarsa olmaz tabii..
S
SLeRockche ⭐ 18y
Bencede abartmama koşuluyla hakemsiz iyi.
Şimdiden İyi Eğlenceler.^^
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Teşekkürler herkese, Burada ilk yorumu okan abiden beklerdim ama sesini bile çıkartmadı 😜
Special thx to Flexi
'
'Saw IV ⭐ 17y
O Topun acısını bir kere alan battalgazilik yapamaz zaten 😆 izmirde inciraltında gitmiştim sadece acı kaldı aklımda şimdiden planını kur kuytu koselerden beklemedıklerı anda vur sonra tekrar siperinin arkasına geç resmen morartıyor hazırlıklı git küçükken oynadıgımız boncuklu tabancalara benzemez 😊
B
BaSoryong ⭐ 18y
İyi eylenceler. 🕵️
J
Josephine ⭐ 17y
Hakemsiz oynasanız bile vurulan kenara çekilsin herkes vurulunca tekrar kapışın ; yoksa çocukluğumuzdaki oyunlardan bi farkı kalmaz =)
O
os1 ⭐ 19y
Bizimde okulda paintball turnuvamız var.Turan taktiğini uygulacagız (ciddiye alın lütfen) çamlıkda oynıyacagımız için rahat olacagız.

Başarılar dilerim. 😜

ps:turan taktiği recep ivedikten aklımıza geldi (:
F
Frequency ⭐ 18y
Hakemsiz oynasanız bile vurulan kenara çekilsin herkes vurulunca tekrar kapışın ; yoksa çocukluğumuzdaki oyunlardan bi farkı kalmaz =)

Aynen ve birbirinizden ayrılmayın çıkarken birileri korusun seni yoksa pusuya düşersin 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: