siteden 12 mb lık patch indireceksiniz arkadaşlar ona göre
03.05.2011 Haftalık Bakım ve Duyurular<<Açıldı!
· 574 Yanıt · 35K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 28 / 29
Yanıtlar
mail koruma olayı yok gaiba.
S
sefalampard
⭐ 18y
12 mb lik patchı yükliyemiyoruz
12 mb lik patchı yükliyemiyoruz
ben indirdim ve yükledim şu anda start a bastım 😄
acıldı 😄
Gelmiş serverlar gözümüz aydın 😄
serverlerde açıldı 😊
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
sefalampard
⭐ 18y
GELDİ SERVERLER VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GM BİDAHA BİZE BU ACIYI YAŞATMASIN 😄
GELDİ SERVERLER VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GM BİDAHA BİZE BU ACIYI YAŞATMASIN :D
AMİN 😄
arkadaşlar çarıma giremiyorum böyle hata veriyor .

[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
SameyanZeva
⭐ 15y
cift char nasıl açabilirim beyler
arkadaşlar joymax ın sitesine giriş yapınız öncelikle... ondan sonra çarlara girmeyi deneyiniz. sitesinde doldurmasını istediği özel bilgiler olabilir.
S
SameyanZeva
⭐ 15y
arkadaşlar joymax ın sitesine giriş yapınız öncelikle... ondan sonra çarlara girmeyi deneyiniz. sitesinde doldurmasını istediği özel bilgiler olabilir.
ne gibi
girinde bakın arkadaşlar zaten istemiyorsa eğer arkadaşın çarında bir problem vardır.
Arkadaşlar Oyuna başka çar ile girdim 😞 İtem mall da sorun var . Full İşletim sistemini istiyor 😞
[F MS]
arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi yazıyorum. Serverlar boş ama girmiyor , entera bastıktan sonra aşağıdaki o yazı çıkıyor ve öyle kalıyor..
S
SameyanZeva
⭐ 15y
arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi yazıyorum. Serverlar boş ama girmiyor , entera bastıktan sonra aşağıdaki o yazı çıkıyor ve öyle kalıyor..
bazı sorunlar var hacım herkes mahdur
herkes mi giremiyor şuan?
Bende giremiyorum. ıd pw yaziyorum. girmiyo. ölece kaliyo ????
bende giremiyorum oyuna giren var mı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap