Icerige atla
Extraloob

03.05.2011 Haftalık Bakım ve Duyurular<<Açıldı!

· 574 Yanıt · 35K görüntüleme · Sayfa 28 / 29
Yanıtlar
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
siteden 12 mb lık patch indireceksiniz arkadaşlar ona göre
N
NatiliuS ⭐ 19y
mail koruma olayı yok gaiba.
S
12 mb lik patchı yükliyemiyoruz
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
12 mb lik patchı yükliyemiyoruz

ben indirdim ve yükledim şu anda start a bastım 😄
O
osiom ⭐ 17y
acıldı 😄
V
vennegoor ⭐ 19y
Gelmiş serverlar gözümüz aydın 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
serverlerde açıldı 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
GELDİ SERVERLER VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GM BİDAHA BİZE BU ACIYI YAŞATMASIN 😄
O
osiom ⭐ 17y
GELDİ SERVERLER VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GM BİDAHA BİZE BU ACIYI YAŞATMASIN :D

AMİN 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
arkadaşlar çarıma giremiyorum böyle hata veriyor .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
cift char nasıl açabilirim beyler
V
volkanka ⭐ 17y
arkadaşlar joymax ın sitesine giriş yapınız öncelikle... ondan sonra çarlara girmeyi deneyiniz. sitesinde doldurmasını istediği özel bilgiler olabilir.
S
arkadaşlar joymax ın sitesine giriş yapınız öncelikle... ondan sonra çarlara girmeyi deneyiniz. sitesinde doldurmasını istediği özel bilgiler olabilir.

ne gibi
V
volkanka ⭐ 17y
girinde bakın arkadaşlar zaten istemiyorsa eğer arkadaşın çarında bir problem vardır.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Arkadaşlar Oyuna başka çar ile girdim 😞 İtem mall da sorun var . Full İşletim sistemini istiyor 😞
B
Bust ⭐ 17y
arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi yazıyorum. Serverlar boş ama girmiyor , entera bastıktan sonra aşağıdaki o yazı çıkıyor ve öyle kalıyor..
S
arkadaşlar kullanıcı adımı şifremi yazıyorum. Serverlar boş ama girmiyor , entera bastıktan sonra aşağıdaki o yazı çıkıyor ve öyle kalıyor..

bazı sorunlar var hacım herkes mahdur
B
Bust ⭐ 17y
herkes mi giremiyor şuan?
S
squar44 ⭐ 18y
Bende giremiyorum. ıd pw yaziyorum. girmiyo. ölece kaliyo ????
F
fun ⭐ 17y
bende giremiyorum oyuna giren var mı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: