Icerige atla
Extraloob

03.05.2011 Haftalık Bakım ve Duyurular<<Açıldı!

· 574 Yanıt · 35K görüntüleme · Sayfa 21 / 29
Yanıtlar
M
Mr548 ⭐ 16y
bi de çok merak ediyorum burda beklemeyin konserlere gidin başka şeyler yapın diyen arkadaşların burda işi ne?
C
açın film izleyin çıkıp konserlere gidin gezin tozun eğlenin neden bir oyuna bu kadar bağımlı kalıyorsunuz
ha geldi ha gelecek diye saatlerdir bekliyorsunuz

en güzel yorum senden gelmiş. şu oyunun açılmasını beklediğiniz sürede en kötü ihtimal 3-5 ders çalışsanız alim olucaksınız.

bi de çok merak ediyorum burda beklemeyin konserlere gidin başka şeyler yapın diyen arkadaşların burda işi ne? saygısızlık etmek istemem ama insanlara ne yapacağını söleyemezsiniz.İyi oyunlar...

burda insanlara ne yapması gerektiğinden bahsetmiyor. tavsiye veriyor.
R
RoqA ⭐ 17y
açın film izleyin çıkıp konserlere gidin gezin tozun eğlenin neden bir oyuna bu kadar bağımlı kalıyorsunuz
ha geldi ha gelecek diye saatlerdir bekliyorsunuz

en güzel yorum senden gelmiş. şu oyunun açılmasını beklediğiniz sürede en kötü ihtimal 3-5 ders çalışsanız alim olucaksınız.

ayrıca bir arkadaş tepki göstermiş. burda insanlara ne yapması gerektiğinden bahsetmiyor. tavsiye veriyor.

saat 4ten beri boşuna bekledim şimdi kapatıp ders çalışcam

ps:joymax a burdan sevgilerimi gönderiyorum.
M
Mr548 ⭐ 16y
bu konu tawsiye isteyen birinin açtığı konu diil 😊
S
SirGLooMy ⭐ 15y
bi de çok merak ediyorum burda beklemeyin konserlere gidin başka şeyler yapın diyen arkadaşların burda işi ne?

bizim burada belirli bir görevimiz var
zaten ben şuanda bilgisayardan cok kendimle ilgileniyorum keyfim yerinde hiç bir şekilde kendimi kasmıyor oyun açılmış açılmamış umrumda değil
size tavsiye de bulunup bu kadar canınızı sıkmayın diye farklı birşeylere yönlendirmeye çalışıyoruz ama hata bizde cicioe2
T
TheRinG ⭐ 16y
eyw kardeşim geçen hafta mail koruma diyolardı ona dair bişi yok inş da gelmez çok saçma bi olay olur gelirse :)

Portal Dediği Şey Bahsettiğin Konu Ztn^^
M
Mr548 ⭐ 16y
yok senin mesajınla diğer arkadaşların mesajı çok farklı benim kastım sana diil ztn sirgloomy arkadaşım ztn bi moderatöre burda işi ne diye sorulmaz sanırım 😊
M
McCalebb ⭐ 15y
en güzel açıklama rev6 site yöneticisinden gelmiş:"idk what to say now..."
A
Beyler GM ler uyumuş uyandıklarında bakıma devam ediceklermiş. 😁
Roycolt
Roycolt ⭐ 17y
Rev6 nın Sapıttığı Andır

S
adamlarda eğleniyo abi 😊
S
Rev6 nın Sapıttığı Andır

Bu sapıtma neysede az önce görmüştüm serverler Open diye gösteriyordu ve 20 şerli 100'erli kişiler vardı serverlarda makara:
R
Romanticer ⭐ 16y
9000/3500 olması dikkatimi cekti niye acaba oyle 3500/... değil mi serverin kapasitesi
T
tommycik ⭐ 17y
oyuna ne oluyor ya
RanwaX
RanwaX ⭐ 19y
Bilgi için sağolun yeni gördüm konuyu 😁 😁 😁
I
IrGat ⭐ 19y
ee süre de uzamadı bu kez ama hala yok.
K
Kivi ⭐ 16y
bi 15 dk daha beklerim gelmezse hayırlı işler deyip yatagıma geçerim arkdaş
G
Hala yok mu şimdi bu serverler gittim geldim sinemaya gittim okulun konseri vardı oraya gittim hala açılmamış unique ler bekliyor o zaman 😊 sevndm bnde kaçırdım diye uzuluyordum 😊
V
volkanka ⭐ 17y
arkadaşlar bu konunun benzerini lütfen açmayınız. zaten burada açık ve herkes duyduğunu bildiğini buradan paylaşabilir tartışabilir.

sevgiler
W
Şu an itibariyle saat 11de açılıcağı yazıyor 15dk sonra bakalım ne olucak:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: