Icerige atla
Extraloob

03.02.2010 Silkroad Online Beklenen Update Yapıldı!

· 112 Yanıt · 8.8K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y
rool back yapmasınlar 1 haftada 75 k sp kastım geri gider onlar :D

Yapsın Magic Popa Verdiğim Silkler Geri Gelir Global Atarım 😆
I
Infinity ⭐ 18y
heyecana gerek yok açılır birazdan. 🍺
G
Go2Hell ⭐ 17y

Yapsın Magic Popa Verdiğim Silkler Geri Gelir Global Atarım 😆

Katılıyorum Bende Tekrar oynarım xD
P
bida nerde onlarda o yürek ilk rollbackte haklılardı amainsanlara geri adım attırdı şimdide yaparsa koreyi başlarına yıkarlar
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
sorun büyük bayağı uzatılır şu işi ne kadar biliyorum ya hiçbir risk almamak için chara hiç girmedim baktım hava pis kokuyor oyunu hiç açmadım ahahaha sro can çekişiyor çözüm bizde bir mail uzaklarındayız bakalım ne zaman gelecekler 8)

Hiç bir zaman ^.^

Türklerden yardım alcaklarına oyunu kapatırlar 😊

RollBaCk oLsn 1000 Silkim qeri qeLsin 😄 Sun staff düşümedim bi bida oynarım berki düşer :)

öyle deme be bizi yinede seviyolar bizim için server açtılar türkçe destek daha ne paran olduktan sonra herkes seni server 🤝 🤘 🤘 🤘
T
takashi makat açın la şu serveri 😄
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y
takashi makat açın la şu serveri :D

😁
O
ownerMad OP ⭐ 17y
Roll Back gelmesi için öyle bir şey olması gerekki joymax ın bi taraflarının tutuşması lazım. Misal 2-3 ay önce Pw değiştirme bugu öyle bişey vardı. Roll Back unutun yani 😊
H
HaRaMi_Daa ⭐ 18y
Drun ŞunLara Açıyım tlf diim hemn aç serveri 😊
B
berko103 ⭐ 17y
Böyle Bir durumda rollback olmaz en son geçen yaz olmuştu bir sürü çar hacklenmişti bu durumlarda roolback olur bilip bilmeden rollback rollback die tutturuosunuz
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
no rool back
G
Go2Hell ⭐ 17y
sorun büyük bayağı uzatılır şu işi ne kadar biliyorum ya hiçbir risk almamak için chara hiç girmedim baktım hava pis kokuyor oyunu hiç açmadım ahahaha sro can çekişiyor çözüm bizde bir mail uzaklarındayız bakalım ne zaman gelecekler 8)

Hiç bir zaman ^.^

Türklerden yardım alcaklarına oyunu kapatırlar 😊

RollBaCk oLsn 1000 Silkim qeri qeLsin 😄 Sun staff düşümedim bi bida oynarım berki düşer :)

öyle deme be bizi yinede seviyolar bizim için server açtılar türkçe destek daha ne paran olduktan sonra herkes seni server 🤝 🤘 🤘 🤘

Mantıklı düşünürsen EXL'ye bas vurmazlar. Adamların Buradaki ayağı varken başka yere baş vurmazlar. Koskoca gaymax bu sorunları çmzeiyorsa yaşamasın ztn 😊
C
chipshajen ⭐ 17y

hihiih bu güzeldi 😄
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
berko bizde biliyoruz olmayacagını gır gır olsun die konusuyoruz accık ortama ayak uydur
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y

😁

Açıl Susam Açıl 😁
I
Infinity ⭐ 18y
bu konu birbirinizle tartışmanız için açılmış bi konu değil. Sorunlarınız pm yolluyla halledin.
B
berko103 ⭐ 17y
bazıları olcak gibi konuşuoda o yüzden 😄
_
Bi sakin olun altı üstü bir oyun cıkın dışarı gezin gelin sanki ölüm kalım meselesi bir oyun insanı bu kadar etkisi altına almazki.
G
Go2Hell ⭐ 17y
berko bizde biliyoruz olmayacagını gır gır olsun die konusuyoruz accık ortama ayak uydur

😘 🙏
👍
C
CasH_87 ⭐ 19y
Lahuncher açılıyor Son 2 min.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: